سخنگوی وزارت امور خارجه تأکید کرد؛

دروغ وقیحانه سنتکام درباره حمله نکردن به غیرنظامیان

دولت

165886
دروغ وقیحانه سنتکام درباره حمله نکردن به غیرنظامیان

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای سخنگوی سنتکام درباره حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک گفت: ادعای آمریکا مبنی بر اینکه غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد، با سوابق رسمی حملات این کشور علیه غیرنظامیان در افغانستان و عراق در تناقض است.

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به ادعای تیم هاوکینز، سخنگوی سنتکام، درباره جنایت ارتکابی در سیریک و ادعای آمریکا مبنی بر اینکه ارتش این کشور غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ادعای سخنگوی سنتکام در انکار جنایت سیریک، دروغی وقیحانه است.

اشاره بقائی به سوابق حملات آمریکا علیه غیرنظامیان

بقائی با اشاره به سوابق رسمی ارتش آمریکا افزود: تیم هاوکینز، سخنگوی سنتکام، در انکار جنایت سیریک مدعی است که آمریکا غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: ظاهراً او سوابق رسمی ارتش آمریکا را فراموش کرده است؛ کاکارک در سال 2002، مُکرَدیب در سال 2004 و دِه‌بالا و وِچ‌بَغتو در سال 2008، حملات مستند آمریکا در افغانستان و عراق بودند که به کشته شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، انجامید.

روایت یک سریال آمریکایی از حمله به مراسم عروسی

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به مجموعه تلویزیونی «Homeland» تصریح کرد: ظاهراً سخنگوی سنتکام موضوع دیگری را نیز فراموش کرده است؛ حتی سریال «Homeland» محصول آمریکا، در فصل چهارم حمله یک پهپاد آمریکایی به یک مراسم عروسی در پاکستان را به تصویر کشید؛ حمله‌ای که حدود 40 غیرنظامی را به کام مرگ فرستاد.

بقائی افزود: واقعیت آن‌قدر هولناک است که حتی پروپاگاندای آمریکا نیز ادعایی را که هاوکینز امروز مطرح کرده است، مطرح نکرده است.

وی در پایان تأکید کرد: سیریک داستان نیست. غیرنظامیان واقعی‌اند و قربانیان نیز واقعی‌اند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت