جام سرباز وطن»؛ سکوی انتخاب شیتوریو شوکوکای یونیون ایران

ورزش

165956
جام سرباز وطن»؛ سکوی انتخاب شیتوریو شوکوکای یونیون ایران

سی‌وهفتمین دوره مسابقات قهرمانی کشور سبک شیتوریو شوکوکای یونیون ایران با عنوان «جام سرباز وطن» در سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود؛ رقابت‌هایی که این بار با هدف شناسایی برترین کاراته‌کاهای کشور برای حضور در آوردگاه جهانی اسلوونی، رنگ و بوی ویژه‌ای دارد.

ایران آنلاین:

این مسابقات با حضور ورزشکارانی از سراسر کشور در شهر اندیشه، شهرستان شهریار و در سالن ایثار برگزار خواهد شد و بانوان و آقایان در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان به رقابت می‌پردازند.

رقابت‌ها در سه بخش کاتا، کمیته و دفاع شخصی برگزار می‌شود و نفرات برتر، شانس حضور در ترکیب اعزامی به مسابقات جهانی اسلوونی را خواهند داشت.

نام این دوره از مسابقات، «جام سرباز وطن»، ادای احترامی است به مردان و زنان سرباز و مدافع ایران که در راه دفاع از میهن، امنیت و سربلندی این سرزمین جانفشانی کرده‌اند؛ نامی که ورزش و فرهنگ پهلوانی را به مفهوم فداکاری برای وطن پیوند می‌دهد.

محمد متقیان‌نژاد، رئیس سبک شیتوریو شوکوکای یونیون ایران، بر برگزاری منظم و کیفی این رقابت‌ها و فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور کاراته‌کاهای سراسر کشور تأکید کرد.

 الزامی می باشد.my.ikf. ir ثبت‌نام شرکت‌کنندگان از طریق سامانه فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران به نشانی


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش