روسیه:

پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم

جهان

166692
پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم

وزارت خارجه روسیه شامگاه پنجشنبه اعلام کرد ایران و روسیه بر تعهد خود جهت اجرای پروژه‌های زیرساختی در قفقاز جنوبی تاکید کردند.

ایران آنلاین:

میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه پیشتر با مهدی سبحانی، معاون وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد و بدین ترتیب، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که آنها در مورد امور بین‌المللی و منطقه‌ای، با تمرکز بر وضعیت قفقاز جنوبی گفت‌وگو و رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: هر دو طرف تعهد خود را برای اجرای پروژه‌های زیرساختی مشترک در منطقه، در درجه اول پروژه‌های مرتبط با توسعه کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی شمال-جنوب، مجددا تایید کردند.

کریدور حمل‌ونقل بین‌المللی شمال-جنوب (ITC) یک مسیر چندوجهی ۷۲۰۰ کیلومتری است که از سن پترزبورگ تا بندر بمبئی هند امتداد داشته و سه مسیر ریلی و دریایی ترانس خزر و مسیرهای زمینی غربی و شرقی وجود دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان