پزشکیان در دیدار با همتای هندی در حاشیه اجلاس بریکس مطرح کرد؛

ضرورت فعال شدن ظرفیت‌های ایران و هند برای توسعه همکاری‌ها

دروپدی مرمو: تعمیق و گسترش روابط با ایران را دنبال می‌کنیم

دولت

166854
ضرورت فعال شدن ظرفیت‌های ایران و هند برای توسعه همکاری‌ها

رئیس‌جمهور در دیدار رئیس جمهور هند با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی‌های راهبردی برای توسعه ارتباطات بین دو کشور گفت: باید از ظرفیت‌های بین دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی استفاده کنیم.

ایران آنلاین:

  دکتر پزشکیان ظهر امروز شنبه 21 شهریور 1405، در حاشیه اجلاس بریکس در دیدار خانم دروپدی مرمو رئیس جمهور هند گفت: در طی ماه‌های گذشته شاهد اقدامات جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بودیم اما این مردم ایران بودند که با تمام توان مقاومت کردند و در برابر زورگویی‌های آنها ایستادند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ما همیشه حامی صلح و امنیت در منطقه بوده‌ایم، تصریح کرد: ایران مورد حمله دشمن قرار گرفت و ما متجاوز نبودیم بلکه در برابر تجاوز دشمن ایستادیم.

رئیس جمهور هند نیز توسعه ارتباطات با ایران را مورد تأکید قرار داد و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده به نخست‌وزیر هم تأکید کردم که تعمیق و گسترش روابط با ایران را دنبال کند‌.

خانم دروپدی مرمو گفت: شما پس از 8 سال به هند سفر کرده‌اید و این سفر برای ما حائز اهمیت است.

رئیس جمهور هند همچنین برگزاری اجلاس بریکس در این کشور را فرصت مغتنمی برای تعمیق روابط بین کشورها دانست و گفت: برگزاری جلسات مشترک در حاشیه اجلاس بریکس می‌تواند به توسعه ارتباط کشورها بینجامد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت