پاکدشت در مسیر تبدیل شدن به قطب گردشگری و صنعت؛

همکاری راهبردی پاکدشت با شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

پاکدشت در مسیر تبدیل شدن به قطب گردشگری و صنعت؛ همکاری راهبردی با شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

استان‌ها

167446
همکاری راهبردی پاکدشت با شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

فرماندار پاکدشت در دیدار با مدیران شهر فرودگاهی: با ایجاد نمایشگاه دائمی گل و گیاه در شهرفرودگاهی امام خمینی(ره)، مسافران و گردشگران از بدو ورود به کشور با ظرفیتهای پاکدشت آشنا می‌شوند

ایران آنلاین:

  به گزارش ایران /  فرماندار پاکدشت در دیدار با مدیران شهر فرودگاهی: با ایجاد نمایشگاه دائمی گل و گیاه، مسافران از بدو ورود به کشور با ظرفیتهای پاکدشت آشنا می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت،شهرام خلج زاده معاون امور اقتصادی و سرمایه گذاری شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)،احسان باطنی سرپرست دفتر حوزه مدیرعامل شركت شهر فرودگاهی امام خمینی و جمعی از مدیران و مسئولان شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با سفر به شهرستان پاکدشت و در دیدار با محمد مهدی قمی فرماندار و نیکرو رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهرستان، ضمن بازدید میدانی از ظرفیت‌های گردشگری، صنعتی و کشاورزی منطقه، بر ضرورت توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه گردشگری، صنعت و سرمایه‌گذاری مشترک تأکید کردند.


در این نشست که با محوریت بررسی اشتراکات و ظرفیت‌های گردشگری و توریستی دو منطقه برگزار شد، دو طرف با اشاره به اعلام شدن منطقه شهر فرودگاهی به عنوان منطقه آزاد با پیگیری‌های مستمر استاندار محترم، این ظرفیت را فرصتی بی‌بدیل برای توسعه اقتصادی، جذب سرمایه‌گذار و رونق گردشگری استان دانستند و خواستار گسترش همکاری‌های متقابل شدند.

پاکدشت؛ قطب گل و گیاه کشور در ورودی بین‌المللی ایران


فرماندار پاکدشت در این دیدار با اشاره به جایگاه ممتاز شهرستان در تولید گل و گیاه، اظهار داشت: پاکدشت با برخورداری از بیش از ۱۵۰۰ هکتار گلخانه زیر کشت و تولید انواع گل شاخه‌بریده و زینتی، قطب و پایتخت گل و گیاه کشور محسوب می‌شود و این ظرفیت، سرمایه‌ای ملی برای معرفی ایران به گردشگران خارجی است.

وی با پیشنهاد ایجاد نمایشگاه دائمی گل و گیاه با حضور تولیدکنندگان شهرستان در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، تصریح کرد: این نمایشگاه می‌تواند ویترینی از توانمندی‌های کشاورزی و باغبانی کشور باشد؛ به‌گونه‌ای که مسافران و گردشگران در بدو ورود به کشور، با ظرفیت کم‌نظیر گل و گیاه شهرستان پاکدشت آشنا شوند و این منطقه به برند ملی وبین‌المللی در این حوزه تبدیل شود.

گردشگری صنعتی؛ مزیت مغفول‌مانده پاکدشت


فرماندار پاکدشت با اشاره به وجود شهرک‌های صنعتی متعدد در این شهرستان، بر نقش گردشگری صنعتی به عنوان یکی از شاخه‌های نوین و جذاب صنعت توریسم تأکید کرد و گفت: پاکدشت با دارا بودن شهرک‌های صنعتی فعال و توانمندی‌های تولیدی گسترده، طلایه‌دار گردشگری و صنعت کشور است و وظیفه ماست که با جذب گردشگران و توریست‌ها به این منطقه، ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی آن را به نمایش بگذاریم.
وی افزود: تلفیق گردشگری با صنعت، کشاورزی و گل و گیاه، می‌تواند الگویی موفق از توسعه پایدار باشد و در این مسیر، همکاری با شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به عنوان دروازه ورود گردشگران به کشور، نقش کلیدی ایفا می‌کند.

بازدید یک‌روزه مدیران شهر فرودگاهی از جاذبه‌های پاکدشت


در ادامه این برنامه، مدیران شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) طی تور یک‌روزه، از جاذبه‌های گردشگری شهرستان به‌ویژه ظرفیت‌های گردشگری صنعتی و نمایشگاه‌های دائمی گل و گیاه بازدید کردند و از نزدیک با توانمندی‌های تولیدی و کشاورزی این منطقه آشنا شدند.
در پایان این دیدار، دو طرف بر تشکیل کارگروه مشترک برای پیگیری تفاهم‌های صورت‌گرفته، تدوین برنامه‌های عملیاتی در حوزه گردشگری، صنعت و سرمایه‌گذاری و بهره‌گیری از ظرفیت منطقه آزاد شهر فرودگاهی، تأکید کردند.
گفتنی است، توسعه زیرساخت‌های گردشگری، معرفی پاکدشت به عنوان مقصد گردشگری صنعتی و کشاورزی و ایجاد پیوند میان دروازه بین‌المللی ورود به کشور و ظرفیت‌های تولیدی شهرستان، از مهم‌ترین محورهای مورد توافق در این نشست بود.

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها