افتتاح اولین کتابخانه هوشمند فارس با حضور وزیر فرهنگ

دولت

169069
افتتاح اولین کتابخانه هوشمند فارس با حضور وزیر فرهنگ

کتابخانه عمومی «فرشتگان میناب» شیراز به‌عنوان نخستین کتابخانه هوشمند فارس با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی و استاندار فارس افتتاح شد.

ایران آنلاین:

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، کتابخانه عمومی «فرشتگان میناب» شیراز به‌عنوان نخستین کتابخانه هوشمند فارس، امروز، دوشنبه 20 مهرماه، با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی و استاندار فارس افتتاح شد.

کتابخانه عمومی فرشتگان میناب، مجموعه‌ای فرهنگی با زیربنای یک‌هزار و 700 مترمربع است که در چهار طبقه، احداث و تجهیز شده است.

این کتابخانه عمومی با هدف توسعه دسترسی شهروندان منطقه 11 شیراز به خدمات فرهنگی ایجاد شده و از 19 هزار جلد کتاب و فضاهای متنوع مطالعه و آموزشی برخوردار است.

کتابخانه فرشتگان میناب در بلوار جانبازان و خیابان فال‌اسیری شیراز احداث شده و با بهره‌گیری از امکانات نوین و فضاهای متناسب نیاز گروه‌های مختلف سنی، قرار است فراتر از یک فضای سنتی برای امانت کتاب و مطالعه، به مرکزی برای یادگیری، خلاقیت و تعامل فرهنگی شهروندان تبدیل شود.

این مجموعه با حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز احداث شد و طراحی و تجهیز آن نیز از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی انجام شده است.


فرشتگان میناب؛ خانه تجربه کودک تا فضای مطالعه خردمندان

 

کتابخانه فرشتگان میناب با برخورداری از بخش‌های متنوع، تلاش دارد پاسخگوی نیازهای فرهنگی و آموزشی گروه‌های مختلف سنی باشد.

بخش کودک و نوجوان، خانه تجربه کودک، اتاق علم و خلاقیت، ساخت‌کده، سالن‌های مطالعه عمومی، فضاهای مطالعه اختصاصی و بخش ویژه سالمندان با عنوان «خردمندان» از جمله امکانات پیش‌بینی‌شده در این مجموعه است.

اتاق جلسات، نگارخانه، مخزن کتاب، بخش مرجع، نشریات و آرشیو نشریات نیز در کنار فضاهای مهارت‌آموزی و نوآوری، امکان بهره‌مندی شهروندان از خدمات متنوع فرهنگی و آموزشی را فراهم می‌کند.

بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی خدمات کتابخانه‌ای از ویژگی‌های متمایز این مجموعه عنوان شده است. رویکردی که با هدف ارتقای کیفیت خدمات و پاسخگویی بهتر به نیازهای نسل‌های مختلف دنبال می‌شود.


یاد فرشتگان میناب در یک مجموعه فرهنگی

 

نام‌گذاری این کتابخانه به نام «فرشتگان میناب»، یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب در جنگ رمضان را در قالب یک مجموعه فرهنگی ماندگار زنده نگه می‌دارد. مکانی که قرار است در کنار فراهم کردن امکان دسترسی به کتاب و منابع دانشی، بستری برای پرورش خلاقیت، تقویت مهارت‌های یادگیری و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در شرق شیراز باشد.

افتتاح این کتابخانه در منطقه یازده شیراز گامی در مسیر توسعه زیرساخت‌های فرهنگی شیراز و افزایش دسترسی شهروندان به فضاهای مطالعه و یادگیری به شمار می‌رود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت