عراقچی: در حال حاضر نیازی به دیدار با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم

دولت

170269
عراقچی: در حال حاضر نیازی به دیدار با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه قطری الجزیره گفت : ما نامه ونس را با دقت مطالعه کردیم و در جلسات سطح بالا در مورد آن بحث کردیم.

ایران آنلاین:

  سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به الجزیره گفت: تلاش طرف آمریکایی برای گشودن باب گفت‌وگو و تفاهم گسترده‌تر، گامی مثبت است.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه ایران در این گفت‌وگو با بیان اینکه اگر هدف واشنگتن از نامه جی دی ونس، معاون دونالد ترامپ دامن زدن به جنجال باشد، این یک اشتباه دیگر به اشتباهات قبلی آن اضافه خواهد شد.

عراقچی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای دیدار با مقامات آمریکایی وجود ندارد و آنچه در این مورد گفته می‌شود صرفاً گمانه‌زنی رسانه‌ای است.

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: در حال حاضر نیازی به دیدار با آمریکایی‌ها نمی‌بینیم. شرایط ما مشخص است و میانجی‌ها در حال ادامه رایزنی‌های خود در مورد آنها هستند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت