شاکری در گفت‌وگو با «ایران آنلاین»:

داوطلبان از آدرس غلط دادن به مردم بپرهیزند / حیات یک جامعه به حضور مردم در انتخابات بستگی دارد

صفیه رجایی هرندی

صفیه رجایی هرندی

سیاست

43796
داوطلبان از آدرس غلط دادن به مردم بپرهیزند / حیات یک جامعه به حضور مردم در انتخابات بستگی دارد

دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: حیات یک جامعه به حضور مردم در انتخابات بستگی دارد به خصوص در کشور ما که بعد از چهل و پنج سال در این جایگاه اقتدار ملی ایستاده و می‌توان گفت کشور انقلاب کرده‌ای را در دنیا نمی‌شناسیم که بعد از این همه سال، مردمش این گونه در صحنه حضور پیدا کنند.

مجتبی شاکری دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایران آنلاین با اشاره به راهکارهای رونق حضور مردم در انتخابات اظهار کرد: انتخابات به‌خصوص در این دوره که با تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای نیز روبرو بودیم از اهمیت خاصی برخوردار است و همه گروه‌ها و احزاب به‌نوعی در صدد هستند تا عنصر تحولی را که مد نظرشان است در قالب چهره‌ها به مردم معرفی کنند.

وی عنوان کرد: ما وظیفه داریم فرصتی را ایجاد کنیم تا گفت‌وگوها در رسانه ملی و فضای مجازی شکل بگیرد چرا که چنین موضوعی کمک خواهد کرد تا گفت‌وگوها در حد تکواژه نبوده و ابعاد آن مشخص شود و فعالیت مورد نظر جناح‌هایی که در قالب احزاب یا فهرست مستقل قصد حضور در انتخابات دارند بر مردم آشکار شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به حضور احزاب مختلف چگونه می‌توان از ایجاد فضای دو قطبی در انتخابات جلوگیری کرد، گفت: چالش بین احزاب مختلف یک پدیده مثبت ولی آدرس غلط دادن به مردم اشتباه است.

شاکری افزود: داوطلبان باید از اینکه مسائل نظام را به سمت دوقطبی‌های کاذب بکشانند بپرهیزند، منظور از دوقطبی‌های کاذب مثلا اینکه بگوییم یا هسته‌ای یا معیشت و یا اینکه بگوییم یا جنگ یا پذیرش برجام؛ این همان دوقطبی‌های کاذب و آدرس غلط دادن است.

دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: در واقع باید مسائل اصلی جامعه مبنای گفت‌وگوی داوطلبان قرار بگیرد و برای این امر باید محافل گفت‌وگو در دانشگاه‌ها، مساجد و رسانه ملی و غیره را افزایش داد و از این طریق مردم را با مسائل آشنا کرد.

شاکری گفت: ما در کنار دعوت به مشارکت بالا با رقابت داوطلبان هم روبرو هستیم و در واقع رقابت اصلی، همین گفت‌وگوهایی است که باید به طور منصفانه، عادلانه، منطقی و در ابعاد مختلف صورت بگیرد، چرا که مردم از طریق آشنا شدن با نظرات مختلف می‌توانند تصمیم نهایی خود را برای نماینده مورد نظرشان اتخاذ کنند.

وی با بیان اینکه انتخابات در این دوره نسبت به دوره‌های قبل جامع‌تر است، گفت: در انتخابات پیش‌رو، برای هر صندلی نمایندگی چیزی حدود چهل نفر می‌توانند رقابت کنند، این در حالی است که در دوره قبل بیست و سه نفر برای یک صندلی دوطلب می‌شد و دوره قبل‌تر نیز این تعداد به بیست نفر می‌رسید و این نشان از آن دارد که فضای باز و خوبی در این زمینه ایجاد شده و باید تا یازدهم اسفندماه که زمان برگزاری انتخابات است منتظر ماند و دید که پای صندوق رای چه اتفاقی می‌افتد؟

شاکری در پایان گفت: دواطلبان باید به یاد داشته باشند که اخلاق را در رقابت‌هایی که قرار است صورت بگیرد، رعایت کنند و همواره همراه با انصاف و منطق صحبت کنند و از حرف‌های گنگ و نامفهوم بپرهیزند تا مردم به حضور در انتخابات گرایش پیدا کنند.

وی در پایان تاکید کرد: حیات یک جامعه به حضور مردم در انتخابات بستگی دارد به خصوص در کشور ما که بعد از چهل و پنج سال در این جایگاه اقتدار ملی ایستاده و می‌توان گفت کشور انقلاب کرده‌ای را در دنیا نمی‌شناسیم که بعد از این همه سال مردمش این گونه در صحنه حضور پیدا کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست