کیفیت گندم، آرد و نان دائما رصد می‌شود

بازار

43931
string(904) "[{"name":"a","aspect":"3:2","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"512","_w":"768","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1402\/12\/22\/fb3530dd56f98a0d0062daca6224e64c.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"3:4","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"d","aspect":"9:16","width_small":"480","width_medium":"640","width_large":"720","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" کیفیت گندم، آرد و نان دائما رصد می‌شود

براساس اعلام رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می‌رسد.

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با ارائه گزارشی از فعالیت‌های شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت پایدار غذایی کشور اظهارداشت: این شرکت در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بی‌بدیلی را در کشور ایفا می‌کند و علاوه بر تأمین کمّی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند.

وی با اشاره به این که مرکز پژوهش‌های غلات با بهره‌گیری از ادوات و تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت می‌کند، اظهارداشت: تامین و تخصیص سموم گازی و مواد ضدعفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.

ایزدی با تاکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و پیگیری برای اجرای طرح‌های پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزش‌های لازم در این زنجیره، برنامه‌ریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی مؤثر بوده است.

بر اساس این گزارش، همایش ملی «آرد کامل – نان سالم» با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران و سایر حوزه‌های مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار