۷۰ مقام سابق آمریکایی خواستار شدند؛

لزوم اتخاذ مواضع سخت‌تر از سوی بایدن در قبال رژیم صهیونیستی

بین‌الملل

58592
لزوم اتخاذ مواضع سخت‌تر از سوی بایدن در قبال رژیم صهیونیستی

امروز چهارشنبه (به وقت محلی) ۷۰ مقام، دیپلمات و افسر نظامی سابق آمریکا از جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده خواستند تا مواضع سخت‌تری در قبال رژیم صهیونیستی اتخاذ کند.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، این گروه در نامه‌ای سرگشاده خطاب به بایدن نوشتند: ایالات متحده باید به (رژیم) اسرائیل نسبت به عواقب جدی نادیده گرفتن حقوق شهروندی و نیازهای اساسی فلسطینیان و گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری اشغالی هشدار دهد.

در این نامه سرگشاده آمده است: آمریکا باید اقدامات ملموسی در مخالفت با انجام چنین اقداماتی از سوی اسرائیل با استفاده از اهرم‌هایی مانند محدودیت در ارائه کمک‌های واشنگتن به تل‌آویو انجام داده و بر آنها فشار بیاورد.

این نامه می‌افزاید: عملیات (رژیم) اسرائیل در نوار غزه با نقض مکرر قوانین بین‌المللی عجین شده و مشخصه این عملیات، کشتار بی‌رویه غیرنظامیان با استفاده از روش‌های مغایر با قوانین بین‌المللی و استفاده از سلاح‌هایی مثل بمباران هوایی است که در اهداف خود تفاوت میان نظامیان و غیرنظامیان را مد نظر قرار نمی‌دهد.

در ادامه این نامه آمده است: اسرائیل ناقض قوانین بین‌المللی است چرا که در جریان حمله ارتش این رژیم، ده‌ها هزار غیرنظامی فلسطینی در غزه کشته شده‌اند که اکثریت آنها زنان و کودکان هستند و کشتار غیرنظامیان با این بی‌رحمی و در این مقیاس گسترده، به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

در ادامه این نامه سرگشاده قویاً از درخواست بایدن برای برقراری آتش‌بس فوری حداقل ۶ هفته‌ای، ایجاد یک سیستم قابل اعتماد برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه و آزادی اسرای اسرائیلی حمایت شده است.

در میان امضاکنندگان این نامه سرگشاده، اسامی بیش از ده‌ها سفیر سابق، دیگر مقام‌های بازنشسته وزارت خارجه و مقام‌های سابق پنتاگون، وزارت اطلاعات آمریکا و کاخ سفید از جمله آنتونی لیک مشاور امنیت ملی بیل کلینتون رئیس جمهور پیشین آمریکا دیده می‌شود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل