بلومبرگ: آمریکا مقابل یمن زمین گیر شده است

بین‌الملل

59206
بلومبرگ: آمریکا مقابل یمن زمین گیر شده است

فرمانده ناو هواپیمابر آمریکایی می‌گوید با وجود حملات روزانه به خاک یمن، اما هنوز کارهای زیادی باید برای جلوگیری از حملات ارتش یمن به کشتی‌ها انجام دهند.

همزمان با رویارویی غرب با سرپرستی آمریکا و ارتش یمن در دریای سرخ، به‌نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به عدم موفقیت در مقابل ارتش یمن اعتراف کرده‌اند. 

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، رسانه آمریکایی بلومبرگ در گزارشی اختصاص از روی عرشه ناو هواپیمابر «یو.اس.اس آیزنهاور» که در آب‌های دریای سرخ حضور دارد، حال‌وهوای این روزهای این رویارویی را شرح داده است. 

ارتش یمن همزمان با آغاز جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، حمله به کشتی‌های مرتبط با این رژیم و یا آن‌هایی که راهی بنادر سرزمین‌های اشغالی هستند را آغاز کرد. 

در پی ادامه حملات که بندر ایلات در جنوب سرزمین‌های اشغالی را به مرز تعطیلی کشانده است، آمریکا و متحدانش ائتلافی را برای مقابله با ارتش یمن در دریای سرخ تشکیل دادند. 

آمریکا و انگلیس بارها اهدافی را نیز در خاک یمن هدف قرار داده‌اند تا «توانایی» ارتش یمن برای حملات را «تضعیف» کنند اما تاکنون موفق نبوده‌اند و ارتش یمن حالا کشتی‌های جنگی این ۲ کشور را هدف قرار می‌دهد. 

بلومبرگ در گزارش روز چهارشنبه خود نوشت در حالی که آمریکا بیش از سه ماه است که درگیر یک عملیات «تامین امنیت» در دریای سرخ است، اما دریادار «مارک میگز» فرمانده ناوگروه آیزناور معترف است که آمریکا و متحدان آن کارهای زیادی است که باید انجام دهند.

میگز در ادامه، ادعاهای مقام‌های آمریکایی درباره ارتباط عملیات‌های ارتش یمن با ایران را تکرار کرد و مدعی شد: «ما می‌دانیم که برخی از توانایی‌های آن‌ها را کاهش داده‌ایم اما حامیان حوثی‌ها (انصارالله) در ایران همچنان منابع مالی، تسلیحات و اطلاعات در اختیار آن قرار می‌دهند؛ از جمله یک کشتی جاسوسی که صدها مایل دورتر از آیزنهاور و درست خارج از دریای سرخ حرکت می‌کند».

او همچنین می‌گوید نمی‌تواند پیش‌بینی کند که کار آن‌ها چه زمانی ممکن است به پایان برسد.

میگز مدعی است حملات ارتش یمن از موشک‌های کروز به پهپادهای با خطر کمتر تغییر یافته و این نشانه‌ای از موفقیت حملات به خاک یمن بوده است.

با این حال، این اقدامات برای شرکت‌های کشتیرانی همچنان آسودگی لازم را به دنبال ندارد.

«رالف هابن» مدیر اجرایی شرکت «هاپاگ لوید» مستقر در هامبورگ آلمان می‌گوید: «این یک موقعیت صفرویک است. یا اوضاع برای افراد ما امن است یا نه. تا زمانی‌که امن نباشد، ما افراد خود را به دریای سرخ نمی‌فرستیم».

او می‌گوید امیدوار است اوضاع در چند ماه آینده بهتر شود اما افراد دیگر که با این حرفه سروکار دارند، بیم آن را دارند که اختلال در کشتی‌رانی دریای سرخ تا سال ۲۰۲۵ ادامه داشته باشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل