وضعیت جاده‌ها| هشدار ریزش سنگ در جاده چالوس

استان‌ها

60383
string(582) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/01\/19\/9a88738bb5467c700141d92013068d12.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" وضعیت جاده‌ها| هشدار ریزش سنگ در جاده چالوس

رئیس پلیس راه البرز از احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی به ویژه جاده کرج - چالوس با توجه به هشدار هواشناسی در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، سرهنگ پیمان کرمی روز یکشنبه ۱۹ فروردین اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر بارش تندری، وزش باد شدید و رعد و برق در این استان، مسافران در حاشیه جاده کرج - چالوس توقف نکنند.

وی اضافه کرد: رانندگان ضمن خودداری از سفرهای غیر ضروری، قبل از سفر از وضعیت راه‌های البرز به ویژه جاده کرج -چالوس مطلع شوند.

سرهنگ کرمی یادآورشد: پلیس راه استان البرز با آمادگی کامل در تمام راه های این استان برای هرگونه خدمات امدادی و انتظامی در محل‌های مورد نظر مستقر شده است.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها