مدیر برنامه جهانی غذا هشدار داد؛
مرگ کودکان «غزه» به دلیل گرسنگی
بینالملل
60475
«سیندی مک کین»، مدیر برنامه جهانی غذا، در مصاحبهای هشدار داد که تعداد زیادی از کودکان در «غزه» به دلیل گرسنگی در حال مرگ هستند.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، مدیر برنامه جهانی غذا در مصاحبه جدید خود با شبکه خبری سی ان ان، به خبرنگار این شبکه خبری گفت: در حالی که ما اکنون در حال گفت وگو با یکدیگر هستیم، تعداد زیادی از کودکان در غزه به دلیل گرسنگی در حال مرگ هستند.
مک کین در پاسخ به این پرسش که آیا موافقت رژیم صهیونیستی با گشایش یک گذرگاه جدید برای وارد شدن کمکهای بشردوستانه به نام «گذرگاه اریز»، به دریافت غذا و سایر منابع حیاتی برای فلسطینیان در غزه کمک میکند، افزود: این اقدام اگرچه بسیار مهم است اما جوابگوی حجم گسترده نیازها برای دریافت کمکهای بشردوستانه در غزه نیست.
وی با بیان اینکه سازمان برنامه جهانی غذا، کمکهای بشردوستانه و مواد غذایی مورد نیاز برای مصرف یک میلیون و یکصد هزار نفر را به مدت سه ماه جمعآوری و به غزه ارسال کرده است، تاکید کرد: اما متأسفانه این کمکهای بشردوستانه در پشت گذرگاههای ورودی به غزه انبار شده و به شیوه قطرهچکانی در اختیار آنها قرار میگیرد.
مدیر برنامه جهانی غذا با یادآوری اینکه در حال حاضر کودکان در غزه به دلیل گرسنگی در حال مرگ هستند و آنهایی هم که هنوز زنده هستند از شدت فقر غذایی بسیار لاغر شدهاند و بدن آنها مواد مغذی حیاتی را دریافت نمیکند، تاکید کرد: این در حالی است که حجم عظیمی از کمکهای بشردوستانه تنها چند کیلومتر دورتر از آنها در انتظار ورود به غزه بسر میبرد و به همین دلیل است که گذرگاههای ورود کمکها به غزه بسیار مهم هستند و تعداد بیشتری از آنها مورد نیاز است.
مک کین در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر، فاکتور زمان نقشی حیاتی در سرنوشت کودکان در غزه ایفا میکند، خاطرنشان کرد: اگر این غذاها و کمکها به موقع به دست آنها نرسد، بسیاری از آنها جان خود را از دست خواهند داد و حتی اگر این کمکها در زمان مناسب به دست آنها برسد و آنها زنده بمانند هم هرگز آثار منفی سوء تغذیهای که از آغاز جنگ در غزه با آن مواجه شدهاند، آنها را رها نخواهد کرد و در طول زندگی آنها را رنج خواهد داد.
به نوشته سی ان ان، یونیسف (صندوق کودکان سازمان ملل) گزارش داد که بیش از ۱۳ هزار کودک از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، کشته شدهاند و در حال حاضر از هر ۳ کودک زیر ۲ سال فلسطینی در شمال غزه، یک کودک به دلیل قحطی شدید دچار سوء تغذیه است.
وزارت بهداشت فلسطین روز یکشنبه ( نوزدهم فروردین) اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر به ۳۳ هزار و ۱۷۵ نفر و شمار زخمیها به ۷۵ هزار و ۸۸۶ نفر رسیده است.
براساس اعلام این وزارتخانه، ارتش رژیم صهیونیستی در چهار مورد جنایت در طول ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه، ۳۸ فلسطینی را شهید و ۷۱ نفر دیگر را زخمی کرده است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
انتهای پیام/