کدام کالاهای خوراکی در اسفند ۱۴۰۲ کاهش قیمت داشتند؟
اقتصاد
61063
طبق گزارش مرکز آمار ایران مرغ ماشینی، در اسفند ماه ۱۴۰۲ محصولات روغن مایع، روغن نباتی جامد، تخم مرغ ماشینی، گوجه فرنگی و قارچ نسبت به ماه پیش از آن بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام ماهی قزلآلا با ۲.۱ درصد، گوشت گوسفند با ۱.۷ درصد و کنسرو تن ماهی با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با منفی ۱.۹ درصد است.
در گروه نان و غلات، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ۲.۷ درصد، شیرینی خشک با ۲.۲ درصد و ماکارونی با ۱.۴ درصد، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۶.۰ درصد و ماست پاستوریزه با ۱.۱ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن مایع با منفی نیم درصد، روغن نباتی جامد با منفی ۲ دهم درصد و تخم مرغ ماشینی با منفی یک دهم درصد است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به موز با ۱۳.۵ درصد و انار با ۷.۵ درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمه ای با ۱۵.۷ درصد، خیار با ۶.۱ درصد، لپه و عدس با ۵.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با منفی ۷.۸ درصد و قارچ با منفی سه دهم درصد است.
همچنین در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۳.۶ درصد، سس گوجه فرنگی با ۲.۴ درصد و قند با ۲ درصد است.
انتهای پیام/