برگزاری جشنهای دهه کرامت در قم به صورت بینالمللی
فرهنگ
62264
معاون استاندار قم گفت: جایگاه وجودی حضرت معصومه(س) جهانی است و امسال تلاش همه دستگاههای اجرایی و مدیریتی این استان باید بر این باشد که جشنهای دهه کرامت بهصورت بینالمللی دنبال شود.
به گزارش گروه فرهنگی ایران آنلاین، حجتالاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم در جلسه ستاد تسهیلات زائرین استان قم که با موضوع «ارائه برنامههای دستگاهها و نهادهای دولتی و مردمی استان در خصوص برگزاری هرچه باشکوهتر جشنهای بینالمللی دهه کرامت» برگزار شد، با بیان اینکه جایگاه قم جایگاهی جهانی است، اظهار داشت: باید کسانی که در قم خدمت و مدیریت میکنند، جهانی فکر کنند و برنامههایی را ارائه و عرضه کنند که مورد پسند جهانیان باشد.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم با اشاره به اینکه در دهه کرامت برنامههای بینالمللی در استان قم تدارک دیده شده است، افزود: امسال نخستین مراسم بینالمللی جشن ولادت حضرت معصومه(س) در قم برپا خواهد شد و این از نمونههای بارز فکر و برنامهریزی فعالیتها به صورت جهانی است.
وی با تأکید بر اینکه امام صادق(ع) از قم بهعنوان حرم اهل بیت(ع) نام بردهاند، بیان کرد: یکی از مهمترین ابعاد فرهنگی و اجتماعی شهر قم، موضوع زیارت است و میدانیم که زیارت یکی از اصلیترین شاخصههای پیروان اهل بیت(ع) محسوب میشود.
معاون استاندار قم گفت: حضرت فاطمه معصومه(س) اصلیترین محور در بحث زیارت است . ضرورت دارد ابعاد وجودی بانوی کرامت به دنیا معرفی شود و در بسیاری از نقاط دنیا نیز شاهدیم که معرفی شده است.
وی دهه کرامت را یکی از اصلیترین فرصتها برای توجه به بانوی بزرگ جهان اسلام حضرت معصومه(س) دانست و افزود: همه مدیران و دستگاههای اجرایی استان موظف هستند در خدمتگزاری و خدمترسانی به زائران کریمه اهل بیت(ع) با تمام توان بسیج شوند.
حسینیمقدم بر ضرورت اطلاعرسانی و استفاده از ظرفیت رسانه ملی در پوشش برنامههای جشنهای دهه کرامت استان قم تاکید کرد و گفت: حضور پرتوان دستگاههای خدمترسان در عرصههای مختلف اسکان، پذیرایی، بهداشت، سلامت و خدمات شهری برای خدمت به زائران شهر کریمه اهل بیت(ع) ضروری است.
وی عنوان کرد: تمام مردم شریف استان قم باید فرهنگ غنی زیارت را در ابعاد مختلف معرفتی درک کنند و همچنین ما نباید از حضور همه مردم این استان در جشنهای مختلف محلهای، منطقهای و استانی غفلت کنیم.
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم خاطرنشان کرد: در دهه کرامت نیاز است که آموزشوپرورش و مراکز علمی و دانشگاهی نیز برنامههای پرمحتوای دینی و فرهنگی برای نوجوانان و جوانان داشته باشند و از این فرصت برای ارتقای فرهنگ و مکتب و مقابله با همه توطئههای دشمنان استفاده کنیم.
در ابتدای این جلسه نمایندگان دستگاههای اجرایی استان قم و اعضای کمیتههای ستاد تسهیلات زائرین استان قم به تبیین برنامهها و فعالیتهای مجموعه خود در دهه کرامت پرداختند.
انتهای پیام/