مدیر تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتوگو با «ایران آنلاین» مطرح کرد؛
کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی دولت در زمینه پیشگیری و درمان سرطان به دانش بنیانها
جامعه
63939
مهرداد خلیلی گفت: برای اینکه به صورت تخصصی بتوانیم به شرکتهای حوزه سلامت سرویس بدهیم، ۵ صندوق به صورت ویژه در حوزه سلامت کار میکنند و به شرکتهای دانشبنیان و محصول آنها خدمات ارائه میدهند.
مهرداد خلیلی مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی صندوق نو آوری و شکوفایی ریاست جمهوری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایران آنلاین درباره عملکرد صندوقهای نوآوری و شکوفایی گفت: ما در صندوق نوآوری و شکوفایی از منابع اهرمی در بانکها استفاده میکنیم و همچنین از همکاری ۶۴ صندوق پژوهش و فناوری بهره میگیریم تا بتوانیم در حوزههای مختلف تکنولوژی به شرکتهای دانشبنیان سرویس ارائه کنیم. طبیعی است بخش عمدهای از سرویس و خدمتی که ارائه میدهیم و بخش قابل توجهی از این سرویسها در زمینه شرکتهای دارویی و شرکتهای تجهیزات پزشکی بوده است.
وی درباره سقف بودجه برای حمایت از شرکتهای دارویی اظهار کرد: در بحث مبلغهای بودجه تا حد تسهیلاتی ۱۰۰ میلیارد تومان یا مصوبات اوراق صکوک در حد ۲۰۰ میلیارد تومان به شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی سرویس ارائه کردهایم.
فعالیت ۵ صندوق به صورت ویژه در حوزه سلامت
خلیلی درباره صندوقهایی که در حوزه سلامت فعال هستند، بیان کرد: از این میان، برای اینکه به صورت تخصصی بتوانیم به شرکتهای حوزه سلامت سرویس بدهیم، ۵ صندوق به صورت ویژه در حوزه سلامت کار میکنند. ۴ صندوق به نامهای صندوق سلامت تهران، صندوق تجهیزات پزشکی، صندوق پرشین داروی البرز و صندوق نانو در تهران به فعالیت میپردازند. یکی از این صندوقها به نام صندوق سلامت ثامن هم در استان خراسان رضوی قرار دارد.
مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی صندوق نوآوری و شکوفایی درباره عملکرد صندوقهای حوزه سلامت اظهار کرد: این صندوقها به صورت کاملا مشخص و حرفهای فعالیت دارند و رسالت آنها این است که در زمینه سلامت به شرکتهای دانشبنیان و روی محصول آنها سرویس و خدمات ارائه بدهند.
تامین اقلام آزمایشگاهی، شیمیایی و دارویی به شرکتها
خلیلی درباره اینکه چه سرویسهایی ارائه میشود، گفت: ما مسیرهای خط اعتباری در اختیار این صندوقها قرار میدهیم، آنها به شرکتهای مختلف تسهیلات پرداخت میکنند. این تسهیلات میتواند در قالب نمونهسازی، سرمایه در گردش و یا تولید صنعتی و لیزینگ باشد.
وی درباره صندوق نانو خاطرنشان کرد: از این ۵ صندوق، صندوق نانو متولی بهره برداری از نمایشگاه ایران ساخت است. کار این صندوق کلا در ارتباط با اقلام آزمایشگاهی، شیمیایی، دارویی و موارد مشابه در حوزه سلامت است.
خلیلی در ادامه افزود: در حوزه سلامت به صورت مشخص از طریق این ۵ صندوق به شرکتها سرویس میدهیم. البته صندوقهای دیگر پژوهش و فناوری هم طبق اساسنامه خود اجازه ورود به حوزههای سلامت را دارند و همکاریهایی را به صورت پراکنده انجام میدهند ولی به طور مشخص کار این ۵ صندوق فقط در حوزه سلامت است.
حمایت از شرکتهای فعال در زمینه پیشگیری و درمان سرطان
مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی صندوق نوآوری و شکوفایی درباره بحث پیشگیری و درمان سرطان تاکید کرد: در بحث سرویسدهی به شرکتهایی که میخواهند داروهایی در زمینه پیشگیری و درمان موارد سرطانی تولید کنند هم سرویسهای داده میشود، از جمله شرکت بزرگی همچون «سینا ژن» که در این زمینه یکی از شرکتهای دانشبنیان و پرچمدار داروهای مبارزه با سرطان است. این شرکت از مسیر خود صندوق به دلیل نیاز بزرگ خود حدود ۱۰۰ میلیارد تومان حمایت دریافت کرده و از مسیر خود صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایتهای بانکی استفاده کرده است.
وی درباره شرکتهای کوچک اظهار کرد: شرکتهای کوچکتری هم داریم که میخواهند در مسیر حوزههای پیشگیری و درمان سرطان گام بردارند و تازه در این مسیر قدم گذاشتهاند، ما در قالب انواع سرویسها به آنها کمک میکنیم. از این کمکها میتوان به ساخت نمونه و دریافت مجوزها یا کمک به راهاندازی خط تولید در پایلوت یا مقیاس کوچک آزمایشگاهی اشاره کرد.
خلیلی در ادامه خاطرنشان کرد: این رسالت صندوقهای ما است که از شرکتهایی که تازه میخواهند در این مسیر گام بردارند، مجوز دریافت کنند یا تولید آزمایشی داشته باشند حمایت کنیم و این کار را تاکنون انجام دادهایم.
انتهای پیام/