وضعیت جاده‌ها| محور کندوان یک‌طرفه شد

استان‌ها

64019
string(616) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450","_w":"800","_y":"106.99999999999994","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/02\/13\/c102f7aa24e72e032ce1d637fd3d5123.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 111.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-21.4px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" وضعیت جاده‌ها| محور کندوان یک‌طرفه شد

فرمانده پلیس راه مازندران با اشاره به پر حجم بودن ترافیک در محورهای مواصلاتی، گفت: به علت حجم بالای ترافیک محور کندوان یک‌طرفه شد.

به گزارش گروه استانی ایران آنلاین، سرهنگ یدالله جهان تاب به انسداد و یک‌طرفه شدن محور شمال به جنوب محور کندوان به دلیل حجم بالای ترافیک اشاره کرد و اظهار داشت: از ساعاتی پیش محور کندوان یک‌‎طرفه شد.

وی افزود: تردد در محور چالوس - کرج و آزادراه تهران - شمال هم در مسیر شمال به جنوب به دلیل تخلیه بار ترافیکی تا ۱۲ شب مسدود است و تردد از محور هراز و سوادکوه ممکن است.

رئیس پلیس راه مازندران تصریح کرد: در حال حاضر مسیر جنوب به شمال محور کندوان محدوده پل زنگوله تا سیاه بیشه و در هزار محدوده چم و دزدبن شاهد ترافیک سنگین هستیم.

وی گفت: ترافیک در محور هراز در مسیر جنوب به شمال محدوده مشاء و حدفاصل پلور تا وانا و محدوده بایجان سنگین است.

رئیس پلیس راه مازندران ادامه داد: هواشناسی وضعیت جوی را با بارش پراکنده باران در برخی نواحی مرتفع و کوهستانی عنوان کرده است و لازم است مسافران برای تردد در این مسیر‌های کوهستانی با احتیاط عمل کنند و از اتراق در نواحی کوهستانی بپرهیزند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها