بهادری جهرمی: دولت به اهمیت حمایت از مجموعه‌های فناور در ساختن فردای کشور باور دارد

سیاست

65133
بهادری جهرمی: دولت به اهمیت حمایت از مجموعه‌های فناور در ساختن فردای کشور باور دارد

سخنگو و دبیر هیأت دولت پس از بازدید از نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۴ گفت: این نمایشگاه که سیزدهمین دوره آن در حال حاضر در پارک علم و فناوری پردیس برگزار می‌شود، واقعاً محیط مناسبی برای برای ارتباط حاکمیت با بخش فناور خصوصی برقرار کرده است.

به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین،‌ علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیأت دولت صبح امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه پس از بازدید از نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۴، در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه که سیزدهمین دوره آن در حال حاضر در پارک علم و فناوری پردیس برگزار می‌شود، واقعاً محیط مناسبی برای برای ارتباط حاکمیت با بخش فناور خصوصی برقرار کرده است. برای زیست‌بوم فناور نیز برگزاری این نمایشگاه بسیار خوب است که بتوانند با محصولات و اقدامات یکدیگر آشنا شوند و ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: هر سال که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنیم، محصولات جدید مشاهده می‌کنیم که نشان‌دهنده سرعت بالای رشد فناوری در این خانواده است. بالاترین خواسته عزیزانی که در حوزه فناوری فعالیت می‌کنند، این است که مشاهده کنند نتیجه اقداماتشان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و اثر مثبت آن را در زندگی مردم ببینند. ما هم هر دفعه که این فناوری‌ها و نوآوری‌ها را می‌بینیم، مسئولیت‌مان در قبال این عزیزان سنگین‌تر می‌شود.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: اینکه در این نمایشگاه نوجوانانی را می‌بینیم که در حوزه فناوری و نوآوری صاحب ایده و اثر هستند، خیلی امیدوار کننده است و خدا قوت خدمتشان می‌گویم. تا زمانی که فعالان بخش نوآوری در کشور ما با این سرعت و اعتماد به نفس حرکت می‌کنند، مطمئن هستیم که آینده کشورمان زیبا خواهد بود و سرعت رشدمان هر روز بیشتر از قبل خواهد بود. دولت از عمق جان باور دارد که آینده زیبای کشورمان در گروی اهمیت قائل شدن و حمایت موثر از مجموعه‌های فناور و نوآور است.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد حمایت و خرید محصولات شرکت‌های فناور توسط دولت گفت: دولت سال گذشته ۱۲ آیین‌نامه برای دستگاه‌هایی که بیشتر امکان سرمایه‌گذاری و خرید محصولات فناور و دانش بنیان برای تهیه ملزوماتشان را داشتند، تصویب کرد. مطابق گزارش‌ها، حمایت از این بخش خصوصی دانش‌بنیان قابل‌قبول است و به سمت توجه بیشتر حرکت می‌کنیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: در حال حاضر نزدیک ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور صرفاً با وزارت نفت قرارداد جاری دارند و حدود یک میلیارد دلار مجموعه قراردادی این شرکت‌هاست. این یعنی فعالیت‌ها و محصولات شرکت‌های فناور دیده می‌شود و توسط دولت سفارش گذاری می‌شود و البته که ظرفیت و توانایی شرکت‌های فناور که در چنین نمایشگاه‌هایی می‌بینیم، خیلی بیشتر از اینهاست.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست