از سوی سرپرست معاونت پارلمانی ریاست جمهوری صورت گرفت؛
تاکید بر استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس در مسائل راهبردی
سیاست
67597
حسینی پور، سرپرست معاونت پارلمانی ریاست جمهوری، بر استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مسائل راهبردی تاکید کرد.
به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، سید محمود حسینی پور، صبح امروز در نشست هم اندیشی معاونت پارلمانی مجلس با معاونان پارلمانی وزارت خانه ها و دستگاه های اجرایی اظهار کرد: ضایعه دردناک و مصیبت عظیم شهادت برترین های خادمین ملت آیت الله رئیسی، آقای امیرعبداللهیان، آیت الله آل هاشم و آقای مالک رحمتی، سردار موسوی و کادر پرواز را تسلیت می گویم. امیدواریم به برکت خون همه شهدای انقلاب اسلامی هر روز بر عزت ملت بزرگ ایران افزوده شود که همین گونه هم هست.
وی اضافه کرد: شما معجزه انقلاب اسلامی را مشاهده میکنید که با وجود اینکه در دو سال گذشته همه جریان های ضد ایرانی تلاش کردند مردم را از نظام جدا کنند، ولی در همین مدت کوتاه مشاهده کردید که در دولت مردمی سیزدهم چه اتفاقات مهمی در امیدواری مردم نسبت به نظام اتفاق افتاد.
وی ادامه داد: در عرصه بین المللی هم سابقه نداشت که دنیا اینگونه نسبت به یک شخصیت سیاسی ایران عکس العمل نشان دهد. سازمان های بین اللملی و رهبران مهم دنیا و آحاد آزادگان جهان نسبت به این اتفاق عکس العمل های مهمی نشان دادند که این نشان دهنده عظمت ملت ایران است و پرچم ایران بیشتر به اهتزار در می آید.
سرپرست معاونت پارلمانی ریاست جمهوری افزود: آیت الله رییسی صلابت و رافت را توامان در مدیریت خود داشت. رئیس جمهور در آخرین ماموریتش سلحشورانه زندگی را بدرود گفت. وی آرزهای انقلاب اسلامی را زنده کرد و مردم نیز در تشییع این شهدا سنگ تمام گذاشتند و دشمنان که دنبال واگرایی در ایران بودند، را سر جای خود نشاندند. آیت الله رئیسی سبک مدیریت را بر مبنای مردم داری ایجاد کرد و با روحیه انقلابی و مدیریت جهادی برای رفع مشکلات مردم تلاش کرد. مردم هم مهر تاییدی بر این سبک مدیریت زدند پس این حرکت و راه باید ادامه داشته باشد و همه مدیران همین سبک مدیریت را دنبال کنند. در دروه شهید رجایی همین سبک مدیریت اجرا شد.
حسینی پور گفت: آیت الله رئیسی نسبت به جایگاه ولایت فقیه نقش مرید و مرادی داشت و اثبات کرد می شود در کسوت ریاست جمهوری با هماهنگی حداکثری با جایگاه ولایت فقیه و مقام معظم رهبری اقدام کرد و فضای جامعه را از ناامیدی به امیدواری تبدیل کرد.
سرپرست معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در بخش دیگری از اظهارات خود با تشکر از اقدامات سید محمد حسینی معاون پیشین پارلمانی ریاست جمهوری، گفت: تعامل دولت و مجلس یکی از الزامات راهبردی برای حاکمیت ملی، پیشرفت و اقتدار نظام محسوب می شود. تواناییهای دولت و مجلس باید در کنار یکدیگر موجب هم افزایی شود. هدف ما این است که واگرایی های احتمالی به ایجاد گفتمان مشترک و همگرایی در دولت و مجلس تبدیل شود. با تاسی از فرمایشات رهبری، رویکرد دولت و مجلس باید همکاری و هم افزایی باشد.
حسینی پور خاطر نشان کرد: تنظیم روابط ساختاری و گفتمانی دولت و مجلس با طراحی مدلی نو را دنبال می کنیم. تقویت پل ارتباطی و باز طراحی شیوه های ساختاری تعامل دولت و مجلس و تسریع در هوشمندسازی ازتباطات دو قوه دنبال می شود. دنبال تمرکززدایی در تصمیم گیری ها هستیم.
وی با اشاره به ضرورت همکاری با نمایندگان در استان ها، ادامه داد: با تشکیل اندیشکده هایی، با مجمع نمایندگان در استان ها تعامل میکنیم. سطح تعامل دولت و مجلس نباید صرفا به حل برخی مسائل کوچک صنفی تبدیل شود، بلکه باید از ظرفیت نمایندگان مجلس در مسائل راهبردی بهره گرفته شود.
وی تاکید کرد: دو گانه تقریب یا تخریب در روابط دولت و مجلس بسیار مهم است. دشمن دنبال ناامید ی مردم است و وظیفه ما امیدواری مردم با تقویت تعامل سازنده بین دولت و مجلس است.
سید محمد حسینی معاون پارلمانی پیشین رئیس جمهور نیز در جلسه هم اندیشی معاونان پارلمانی وزارتخانهها با تسلیت شهادت رئیس جمهور و هیأت همراه ایشان گفت: هفته گذشته این زمان باورمان نمیشد چنین حادثهای رخ دهد. شخصیتی مانند آیت الله رئیسی خستگی را خسته می کرد و آرام و قرار نداشت و اوقات فراغت واژهای نا ملموس برای ایشان بود.
وی افزود: همه ما متاثر هستیم که چنین شخصیتی را از دست دادیم. فکر می کردیم در ۴ سال بعدی، پروژههای نیمه تمام را تمام میکنیم. برنامههای دولت ایشان یکی بعد از دیگری در حال به نتیجه رسیدن بود.امیدوارم بتوانیم پرچم ایشان را برافراشته نگاه داشته و خدمات ایشان را ادامه دهیم.
معاون پیشین پارلمانی رئیس جمهور گفت: همدلی و همراهی اینچنینی در مجلس سابقه نداشته است. آقای رئیسی میگفتند بحثها و نظرات خودتان را بگویید، اما خارج از دولت انسجام داشته باشید. به هنگام رأی اعتماد برخی از وزرا رأی اعتماد بالایی داشتند، مثلا آقای امیر عبداللهیان ۲۷۰ رأی آورد.
وی افزود: به آقای رئیسی گفتم ۶هزار سوال مطرح شد که در خصوص ۲۹ سوال نمایندگان قانع نشدند و به صحن آمد. به ایشان گفتم سحر و جادو انجام نمیدهیم، بلکه صحبت کردیم و نتیجه گرفتیم. مثلا در بحث استیضاح تنها یک استیضاح به نتیجه رسید و مابقی از دستور کار خارج شد، در صورتی که بعضی از وزرا چندین بار بحث استیضاحشان مطرح شده بود.
حسینی با اشاره به بحث و گفت وگو با نمایندگان و قانع کردن آنها، تصریح کرد: یک هفته از ماجرای غزه گذشته بود که یکی از نمایندگان در مجلس گفت که چرا آقای امیرعبداللهیان را استیضاح نمیکنید؟ من رفتم بالای سر آن نماینده و گفتم شرایط کشور و منطقه را درک نمیکنید ؟ میگویید آقای امیرعبداللهیان را استیضاح کنند؟ گفت برای حوزه انتخابیه من کاری نکردید. گفتم چرا می گویی کار نکردیم؟ اگر کاری هم نکرده باشیم، باید در حال حاضر شرایط منطقه و کشور و منافع ملی را در نظرم بگیریم. ما با نمایندگان تعامل کرده و گاهی هم بحث و دعوا می کردیم، اما در نهایت به تفاهم می رسیدیم.
وی در پایان گفت: از سفرهای استانی من انتقاد میشد ولی من چهارشنبه عصر که دیگر کار خاصی نداشتم با دعوت نمایندگان به سفرها می رفتم که این سفرها نقش مهمی در تعامل با نمایندگان و پیگیری مسائل استانها داشت.
انتهای پیام/