صیادان و شکارچیان غیرمجاز در دماوند دستگیر شدند

جامعه

71932
string(620) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720","_w":"1280","_y":"16.94202898550726","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/04\/24\/bc37e1643c68219d03bbd9a104e7eaf7.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 107.25px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-2.11775px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" صیادان و شکارچیان غیرمجاز در دماوند دستگیر شدند

رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان دماوند گفت: در مدت ۲۴ ساعت گذشته محیط‌بانان یگان حفاظت این اداره در گشت و کنترل مناطق این شهرستان، موفق به دستگیری یک گروه شکارچی و ۲ گروه صیاد غیرمجاز شدند.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، نقی میرزاکریمی گفت: در پی گشت و پایش محیط بانان این اداره در منطقه کوه سفید این شهرستان در ارتفاعات حاشیه‌ روستای مشهد متوجه حضور یگ گروه شکارچی شده و ماموران قبل از اقدام به شکار موفق به دستگیری متخلفان و کشف و ضبط یک قبضه سلاح شکاری کالیبر ۱۲ و تعدادی فشنگ چهارپاره و سایر ادوات شدند.

وی اظهار داشت: همچنین ۲ گروه صیاد غیرمجاز توسط محیط بانان دریاچه تار دستگیر شدند که از آنها ادوات صید و ۶ عدد ماهی کشف و توقیف شد.

میرزاکریمی تصریح کرد: در این راستا پرونده های جداگانه تشکیل و موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری می شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دوستداران محیط زیست و حیات وحش خواست تا تخلفات شکار وصید غیر مجاز را به شماره ۰۹۹۲۱۰۰۱۵۴۰ اعلام کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه