سرنوشت تکمیل پروژه آزادراه شیراز - اصفهان چیست؟

استان‌ها

72283
string(693) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"578.6991473812425","_w":"1028.7984842333199","_y":"55.071254567600434","_x":"251.20151576668016","source":"\/news\/photo\/1403\/04\/30\/2081e5dcfe8743ca2e3cf11dda2f1496.jpg","_pr_css":"display: block; width: 199.067px; height: 132.66px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-39.0672px) translateY(-8.56475px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" سرنوشت تکمیل پروژه آزادراه شیراز - اصفهان چیست؟

مدیرعامل شرکت ساخت و بهره‌برداری آزاد راه شیراز - اصفهان گفت: دریافت عوارض آزادراهی از خودروها، زمینه ساز و لازمه ی تکمیل پروژه آزادراه شیراز – اصفهان است.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، رضا محمدیان، شنبه در جمع خبرنگاران در شیراز افزود: به رغم اینکه افزون بر ۹ ماه از افتتاح ۶ قطعه از آزادراه شیراز – اصفهان در سفر استانی شهید رییسی به فارس (مهرماه ۱۴۰۲) می گذرد و با وجود استقبال خوب هموطنان از این مسیر، امکان گرفتن عوارض آزادراهی در این مسیر هنوز فراهم نشده است.

وی با اشاره به کمبود منابع مالی برای تکمیل قطعه هفت و همچنین نگهداری قطعات یک تا ۶ آزادراه شیراز – اصفهان ادامه داد: تداوم تمام خدمات، تجهیزات و ماشین آلات در کنار فعالیت نیروی انسانی در حوزه راهداری و نگهداری آزادراه، وابسته به درآمد حاصل از دریافت عوارض است.

محمدیان ادامه داد: به رغم اینکه نرخ عوارضی پیشنهادی شرکت احداث آزادراه شیراز - اصفهان از سوی معاونین وزارت راه و شهرسازی تایید شده اما برای ابلاغ هنوز به تایید مقام عالی این وزارتخانه نرسیده است.

مدیرعامل شرکت ساخت و بهره‌برداری آزاد راه شیراز – اصفهان گفت: سرمایه‌گذاران طی حدود ۹ ماه گذشته و از ابتدای افتتاح این پروژه تاکنون، تمام هزینه‌های مرتبط با خدمات نگهداری آن را را تامین کرده‌اند که به نظر می‌رسد دیگر امکان صرف هزینه برای تکمیل آزادراه و بهره‌برداری از آن وجود ندارد.

محمدیان افزود: با توجه به تمایل وزیر راه و شهرسازی برای آغاز قطعه هشت آزادراه شیراز – اصفهان و ایجاد تعهد بیشتر برای شرکت ساخت و بهره برداری از این پروژه، ضرورت دارد که موانع پیش روی تکمیل این طرح و همچنین سرمایه‌گذاری در سایر طرح‌های ملی رفع شود.

وی با اشاره به ترافیک سنگین موجود در آزادراه شیراز – اصفهان ادامه داد: قطعا توقف خدمات راهداری و نگهداری در سیستم آزادراه که به انسداد این مسیر منجر می شود تبعات سنگین اقتصادی، اجتماعی و منطقه‌ای به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ساخت و بهره‌برداری آزاد راه شیراز – اصفهان گفت: تاخیر در ابلاغ نرخ عوارضی، مانع اصلی در مسیر تکمیل این محور و همچنین نگهداری از آن در فصل گرما و سرما است و لذا از مجموعه وزارت راه و شهرسازی و مسئولان عالی استان فارس و نمایندگان مردم در مجلس تقاضا داریم که با رفع این مشکل، به شتاب گرفتن روند تکمیل و توسعه این آزادراه کمک کنند.

پروژه آزادراه شیراز - اصفهان در ۶ قطعه به طول ۲۱۲ کیلومتر در مسیر شاهراه شمال-جنوب، صبح پنجشنبه ۲۰مهرماه ۱۴۰۲ با حضور شهید آیت الله رییسی رییس‌جمهور افتتاح و اعلام شد بهره برداری از این طرح، علاوه بر کاهش مصرف سوخت و کاهش حوادث جاده‌ای، موجب کوتاه تر شدن مسیر شیراز - اصفهان و شهرهای مرکزی و شمال کشور به میزان ۱۳۵ کیلومتر می‌شود.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها