تشدید نظارت بر عوامل محیطی مراسم اربعین

جامعه

73583
string(653) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"605.712545676005","_w":"1076.8223034240089","_y":"0","_x":"101.58884828799562","source":"\/news\/photo\/1403\/05\/16\/cbcc101fa999cf8b7976ceb89b870311.jpg","_pr_css":"display: block; width: 190.189px; height: 126.743px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-15.0946px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تشدید نظارت بر عوامل محیطی مراسم اربعین

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دستورالعمل تشدید نظارت بر عوامل محیطی مراسم معنوی اربعین سال ۱۴۰۳ را به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، حسین فرشیدی در این ابلاغیه گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام ماه صفر و برگزاری مراسم راهپیمایی و پیاده روی بزرگ اربعین سالار شهیدان و خیل عاشقان و زائرین حسینی که در این ایام از نقاط مختلف کشور و کشورهای اسلامی همسایه به سمت مرزهای خروجی در استان های غرب و جنوب غربی حرکت می کنند تا به عتبات عالیات مشرف شوند.

وی ضمن یادآوری کنترل عوامل محیطی (آب آشامیدنی، مواد غذایی، وضعیت دفع فاضلاب و پسماند، هوا و حشرات و ناقلین بیماری) به منظور حفظ و ارتقای سلامت زائران، تاکید کرد: نظارت بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی در موکب ها و ایستگاه های صلواتی و محل های اسکان زائران به ویژه نظارت بر ایمنی آب آشامیدنی و تهیه و توزیع مواد غذایی و نذورات در مراسم، برای پیشگیری از بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین توصیه های بهداشتی و آموزشی نیز برای زائران، موکب داران و مدیران کاروان های زیارتی در قالب یک مجموعه آموزشی ارائه کرده است.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه