رئیس جمهور درگذشت مادر شهیدان اکبری باصری را تسلیت گفت

سیاست

74123
string(635) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"719","_w":"1278.2222222222222","_y":"0","_x":"0.888888888888976","source":"\/news\/photo\/1403\/05\/23\/c20b091d1c234c31ba27eb412db3a31a.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160.223px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.111266px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" رئیس جمهور درگذشت مادر شهیدان اکبری باصری را تسلیت گفت

رئیس جمهور در پیامی درگذشت مادر شهیدان اکبری باصری را به خانواده محترم ایشان، مردم شریف استان فارس و به‌ویژه مردم شهرستان خرم‌بید تسلیت گفت.

به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، دکتر مسعود پزشکیان در پیامی با تسلیت درگذشت مادر شهیدان محمدشفیع، نورالدین، هدایت‌الله و عین‌الله اکبری باصری تصریح کرد: بی‌شک اقتدار، عظمت و انسجام امروز کشور عزیزمان ایران، مدیون فداکاری‌ها و ایثار چنین مادران باایمانی است که برای دفاع از کیان کشور، عزیزترین سرمایه‌های زندگی خود را با اخلاص تقدیم و عزت ابدی نصیب خود کردند.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت اسوه صبر و استقامت، حاجیه خانم ستاره اکبری باصری، مادر بزرگوار شهیدان گرانقدر محمد شفیع، نورالدین، هدایت‌الله و عین‌الله اکبری باصری از دلاورمردان دوران دفاع مقدس را به خانواده مکرم ایشان، مردم شریف استان فارس و به‌ویژه مردم شهرستان خرم‌بید، تسلیت عرض می‌کنم.

بی‌شک اقتدار، عظمت و انسجام امروز کشور عزیزمان ایران، مدیون فداکاری‌ها و ایثار چنین مادران باایمانی است که برای دفاع از کیان کشور، عزیزترین سرمایه‌های زندگی خود را با اخلاص تقدیم و عزت ابدی نصیب خود کردند.

اینجانب برای این مرحومه، رحمت واسعه الهی و هم‌نشینی با فرزندان شهیدش و برای همه بازماندگان صبر و سلامتی از درگاه ربوبی مسئلت دارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست