میزان پرشدگی سدها ۵۳ درصد ثبت شد

بازار

74400
string(620) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450.00000000000006","_w":"800","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/05\/28\/1d6296b2365aedd481998293cfc91f70.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 111.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(7.71298e-15px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" میزان پرشدگی سدها 53 درصد ثبت شد

در زمان حاضر با وجود ۲۷ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۳ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۷ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، در ۳۳۰ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا بیست‌وهفتم مردادماه ۱۴۰۳) در مجموع ۴۰ میلیارد و ۵۶۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۸ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی و همچنین تولید انرژی برق‌آبی، ۳۴ میلیارد و ۸۲۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۳۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۷درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۷ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۳ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۷ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز بیست‌ؤ هفتم مرداد ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۱۱ درصدی است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

 


انتهای پیام/
منبع: تسنیم
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار