وزیر ارتباطات: فضای مجازی نیازمند هم‌افزایی ملی است

بازار

74852
string(608) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"576","_w":"1024","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/06\/04\/cb394c4eabddec8b0e4c3b2212352b73.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.719px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(7.29995e-15px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" وزیر ارتباطات: فضای مجازی نیازمند هم‌افزایی ملی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وزیر ارتباطات با اشاره به حضورش در آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی در تهران و بیان دغدغه‌های مردم پیرامون فضای مجازی نوشت: این فراگیری موضوع، نیازمند اراده و هم‌افزایی ملی است.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، «ستار هاشمی» روز یکشنبه در حساب کاربری خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی نوشت: امروز در جمع جاماندگان و عاشقان اباعبدالله(ع) در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی حاضر شدم؛ همچنین در حرم، یاد و خاطره وزیر شهید، امیر عبداللهیان را نیز گرامی داشتم.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: در گفت‌وگو با مردم، پیر و جوان و زن و مرد، همه دغدغه فضای مجازی را داشتند. این فراگیری موضوع، نیازمند اراده و هم‌افزایی ملی است.

 صبح امروز همانند سال‌های گذشته، آیین راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در تهران همزمان با روز اربعین و با حضور عاشقان حضرت اباعبدالله(ع)، از میدان آئینی امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار