بورل: ازسرگیری کنترل مرزی اتحادیه اروپا در مرز مصر-غزه را بررسی میکنیم
بینالملل
75702
مسئول سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا با تاکید بر ضرورت آتشبس فوری در غزه، گفت این نهاد اروپایی ازسرگیری فعالیت هیات کنترل مرزی اتحادیه اروپا در مرزهای مصر و غزه را به منظور تخلیه شهروندان فلسطینی بررسی میکند.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفتوگویی مطرح کرد که این نهاد اروپایی در حال بررسی ازسرگیری فعالیت هیات نظارتی آن در مرزهای مصر و نوار غزه به منظور امکانپذیر ساختن تخلیه افراد در صورت لزوم است.
بورل در گفتوگویی با روزنامه اسپانیایی الموندو بیان کرد: ما در حال مذاکره درباره ازسرگیری فعالیت هیات کنترل مرزی اتحادیه اروپا هستیم که مدت زیادی در مرزهای بین مصر و نوار غزه فعال بوده و میتواند بازگشایی این گذرگاه مرزی را میسر کند که در واقع، ما از طریق آن قادر به انتقال افرادی از نوار غزه خواهیم بود که نمیتوانند به کمکهای انسانی در غزه دسترسی داشته باشند.
این سیاستمدار اروپایی که قرار است این هفته به مصر و لبنان برود، گفت که مایل است با سفر به غرب آسیا اطلاعاتی درباره وضعیت آن کسب کند.
او باری دیگر خواستار آتشبس فوری در نوار غزه و آزادی اسرا شد.
با گذشت بیش از ۱۱ ماه از جنگ غزه و تداوم حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه که اماکن و زیرساختهای غیرنظامی از جمله بیمارستانها، مدارس و محلههای مسکونی نیز از آن در امان نبودهاند، بیش از ۴۰ هزار نفر از فلسطینیان به شهادت رسیده و بیش از ۹۴ هزار نفر مجروح شدهاند که عمدتا، کودکان و زنان هستند.
طبق ارزیابی سازمان ملل، حدود ۸۵ درصد جمعیت غزه در شرایطی آواره شدهاند که کمبود شدید مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد و تحویل کمکهای انسانی به دلیل تبدیل شدن بیشتر گذرگاههای مرزی به مناطق جنگی، به کندی انجام میشود.
رژیم صهیونیستی در دست گرفتن کنترل تردد شهروندان فلسطینی در شمال نوار غزه و کنترل برخی گذرگاههای مرزی مهم از جمله گذرگاه فیلادلفیا را به عنوان شروط جدیدی در مذاکرات آتشبس با جنبش حماس مطرح کرده است که اخیرا، دو مرحله تازه از آن با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر در دوحه برگزار شد.
به گفته نمایندگان حماس در این مذاکرات، رژیم صهیونیستی علاوه بر مطرح کردن شروط جدید در مذاکرات، پاسخی نیز به پیشنهادات میانجیها نداده است که این موضوع باعث اخلال در روند مذاکرات و بینتیجه ماندن آن شده است.
انتهای پیام/