استمرار در تعیین تکلیف بلوک C معدنجوی طبس

استان‌ها

76638
string(582) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"720","_w":"1280","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/07\/03\/60893329b41c91ad04b5af233f0cbaa9.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" استمرار در تعیین تکلیف بلوک C معدنجوی طبس

استاندار خراسان جنوبی گفت: تلاش‌ها برای تعیین تکلیف بلوک C معدنجوی طبس بی وقفه و مستمر ادامه دارد.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، جواد قناعت امروز سه شنبه ۳ مهر اظهار داشت: شاهد حادثه تلخی در معدن زغالسنگ شرکت معدنجوی طبس بودیم که متأسفانه موجب جان باختن جمعی از کارگران عزیز و خدوم این شرکت شده است.

وی با اشاره به اینکه از شنبه شب تاکنون نیروهای امدادی در محل حادثه معدن مستقر هستند و کار را به صورت شبانه‌روزی پیگیری می‌کنند، افزود: حادثه در دو بلوک B و C رخ داده و تاکنون در بلوک B تخلیه کامل انجام شده است.

استاندار ادامه داد: در بلوک C هم که انفجار اصلی در آنجا بوده اکنون هشت گروه پنج نفره HSE که از گروه‌های امداد و نجات مخصوص شرکت‌های زغال‌سنگ می‌باشند، مشغول کار هستند تا عملیات امداد و نجات را کامل کنند.

قناعت گفت: از عصر یکشنبه تا عصر دوشنبه به خاطر تراکم بالای گاز در تونل معدن روند کار به کندی پیشرفت رفت و باید ایمنی کامل و آواربرداری صورت می‌گرفت.

وی با بیان اینکه ۲۰ نفر در بلوک C محبوس شدند که تا ظهر دوشنبه پیکر ۶ کارگر به بیرون از معدن منتقل شد، افزود: ۱۳ کارگر دیگر در داخل معدن باقی مانده بودند که ساعاتی قبل پیکر ۲ کارگر دیگر از بلوک C به بیرون منتقل شد و اکنون ۱۱  کارگر دیگر همچنان محبوس هستند.

استاندار با تأکید بر اینکه کار امداد و نجات همچنان ادامه دارد، گفت: تمام تلاش بر این است که امروز سه شنبه تکلیف بلوک C را هم مشخص کنیم و اگر همین روند ادامه پیدا کند اتمام عملیات امداد و نجات را اعلام کنیم.

قناعت از تلاش‌های گروه‌های امدادی و صدا و سیما و رسانه‌ها در انعکاس اخبار این حادثه قدردانی کرد و افزود: به خانواده‌های داغدار این مصیبت، تسلیت می‌گویم و امید است با پیگیری‌هایی که صورت می‌گیرد دیگر شاهد این حوادث تلخ در این منطقه و سایر مناطق معدنی کشور نباشیم.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها