دولت چهاردهم آموزش و پرورش در صدر نشانده شده است

جامعه

79356
دولت چهاردهم آموزش و پرورش در صدر نشانده شده است

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش مسیر اصلی اقتدار و توسعه کشور است و در دولت چهاردهم آموزش و پرورش در صدر نشانده شده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از مدرسه دارالفنون اردبیل اظهار کرد: راه برون رفت از مشکلات کنونی کشور توجه به آموزش و پرورش است و در این مسیر ما انتظار کمک و یاری از سوی مجلس را داریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به انباشت مشکلات متعدد و پیچیده در آموزش و پرورش اظهار کرد: در دوره جدید همه مشکلات آموزش و پرورش را پیگیری کرده و برای حل آن به شکل جدی تلاش خواهیم کرد.

کاظمی در ادامه آموزش پرورش و بهداشت را ۲ اولویت اصلی دولت چهاردهم برشمرد و گفت: فرهنگ اصلی توجه به نظام آموزش و پرورش مسیر خوبی را طی می‌کند و در این راه نظام تعلیم و تربیت کشور در مسیر دقیقی قرار گرفته است.

مصمم به برچیدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز هستیم

وی توسعه فضاهای آموزشی و برقراری عدالت آموزشی را از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: در این راه طی سال جاری مصمم به برچیدن تمامی مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در کشور هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود بیش از پنج هزار مدرسه زیر پنج نفر دانش آموز در کشور اظهار کرد: ما برای تحقق عدالت آموزشی نیاز به فضای آموزشی و تامین نیازهای مناطق محروم در کشور هستیم.

عضو کابینه چهاردهم تربیت انسان های قرآنی و اسلامی را ماموریت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت مکلف هستیم باورهای دینی و انقلابی دانش آموزان را تقویت کرده و نسبت به ارتقای روحیه ملی و دینی آنها تلاش کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تزکیه و تربیت را ۲ امر موازی در نظام تعلیم و تربیت عنوان کرد و افزود: ما در این مسیر اگر درست گام برداریم به قله‌های رفیعی در کشور دست خواهیم یافت.

وی با وعده تامین و احداث ۵۰۰ کلاس درس در استان اردبیل بیان کرد: علاوه بر برچیدن تمامی مدارس کانکسی نیاز این استان تا سه سال آینده در فضای آموزشی رفع خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین اضافه کرد: امروز به صورت همزمان مرمت و بازسازی ۱۲ هزار کلاس درس به همراه استاندارد سازی سامانه گرمایشی و سرمایشی بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در کشور افتتاح می‌شود.

استان اردبیل نیازمند ۲ هزار کلاس درس جدید است

استاندار اردبیل نیز در این آیین با اشاره به کمبود جدی ۲ هزار کلاس در این استان گفت: برای عبور از بحران کمبود فضای آموزشی، از سه سال پیش عملیات احداث یک هزار کلاس درس در دستور کار قرار گرفته و احداث آنها آغاز شده است.

سیدحامد عاملی، سرانه فضای آموزشی در کشور را حدود ۶ متر مربع و در استان اردبیل حدود سه متر مربع اعلام کرد و افزود: این سرانه در خود شهر اردبیل کمتر از ۲ متر مربع بوده و به مرز بحران رسیده است.

وی با اشاره به بهره برداری از ۵۵۰ کلاس درس مورد نیاز در استان اردبیل در سه سال گذشته گفت: عملیات احداث ۴۰۰ کلاس درس نیز آغاز شده که در سال آینده به بهره برداری می رسد.

استاندار اردبیل بیان کرد: از یک هزار کلاس درس دیگر مورد نیاز استان، احداث ۲۳۴ کلاس درس از طریق توافق با شهرداری اردبیل آغاز شده و احداث ۳۰۰ کلاس درس نیز توسط خیرین مدرسه ساز متقبل شده و علاوه بر این، ۵۰۰ کلاس درس دیگر هم با تامین اعتبارات ملی و استانی تا سه سال آینه احداث خواهد شد.

تاکید نائب رییس مجلس بر توجه به آموزش و پرورش توحیدی

علی نیکزاد، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسامی نیز در این آیین با تاکید بر لزوم توجه به آموزش و پرورش توحیدی، اقدامات امیرکبیر در احداث مدرسه دارالفنون را گامی در راه استقلال و عزت کشور خواند.

نائب رییس دوم مجلس سیزدهم افزود: مدرسه دارالفنون اردبیل که به تاسی از مدرسه دارالفنون تهران ساخته شده، گامی در راستای تحقق همگام‌سازی دانش و مهارت عنوان کرد.

وی بیان کرد: میرزاتقی خان فراهانی(امیر کبیر) دارالفنون را تاسیس کرد تا دانش روز در کشور آموزش داده شده و اعزام دانشجو به خارج متوقف شود و امروز هم می بینیم که ما به این امر تولید دانش بومی و فراهم کردن بستر توسعه و کسب علم و دانش توسط جوانان در داخل کشور بیشتر از هر زمانی نیاز داریم.

تاسیس مدارس دارالفنون توسط بانک پاسارگاد در کشور ادامه می یابد

مدیرعامل بانک پاسارگاد نیز در این آیین، تاسیس مدرسه دارالفنون را دارای پیام توسعه دانش خواند و گفت: ما نیز با الگوگیری از اقدام امیر کبیر در تاسیس مدرسه دارالفنون، با هدف تحقق عدالت آموزشی نهضت مدرسه‌سازی در کشور را با سرمایه‌گذاری بانک پاسارگاد آغاز کرده ایم.

مجید قاسمی افزود: مدارس دارالفنون تاسیس شده توسط بانک پاسارگاد در سراسر کشور که اکنون به ۵۷ واحد رسیده، با هدف فراهم کردن بستر تحصیل برای دانش آموزان کم بضاعت ولی مستعد احداث شده است.

وی از ادامه نهضت مدرسه سازی توسط بانک پاسارگاد در ایفای مسئولیت اجتماعی این نهاد مالی خبر داد و اظهار کرد: در این راستا، مدارس خاص و استانداردی را در اکثر استانها احداث خواهیم کرد.

مدیرعامل بانک پاسارگاد همچنین با اشاره به تاسیس دانشگاه خاتم توسط بانک پاسارگاد و آغاز همکاری بین المللی این دانشگاه با مراکز علمی و دانشگاهی خارجی گفت: هم اینک در حال تربیت ۳۰ هزار دانش آموز و دانشجوی دارای مهارت در کل کشور هستیم.

وی در ادامه مدارس تاسیس شده توسط بانک پاسارگاد را حکمت محور عنوان کرد و افزود: در این مدارس و مراکز آموزشی در صدد توام کردن دانش و حکمت عملی با علوم تجربی هستیم و علاوه بر این، با احداث ۲۳ کتابخانه در سراسر کشور، در نظر داریم که جریان فرهنگی قوی در کشور راه بیندازیم.

قاسمی همچنین با اشاره به احداث مدرسه دارالفنون اردبیل در کمتر از یک سال و با صرف سه هزار میلیارد ریال و در ۱۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی و ۳۰ کلاس درس، نسبت به احداث دومین واحد چنین مدرسه‌ای در شهر اردبیل در سال آینده قول مساعد داد.

مجتمع بزرگ آموزشی دارالفنون اردبیل روز پنجشنبه در جریان سفر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش به این استان طی آیینی به بهره‌برداری رسید.

این طرح عمرانی که توسط بانک پاسارگاد با ۳۰ کلاس درس و ۱۰ هزار متر مربع فضای آموزشی، فرهنگی و ورزشی احداث شده، بزرگترین مجموعه آموزشی شهر اردبیل محسوب می‌شود.

مراحل ساخت این پروژه با سه هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بانک پاسارگاد در ایفای مسئولیت اجتماعی این موسسه اقتصادی از پاییز سال ۱۴۰۱ آغاز شده و در مدت کمتر از ۲ سال به مرحله نهایی ساخت و بهره‌برداری رسیده است.

مجتمع آموزشی دارالفنون اردبیل که بزرگترین واحد آموزشی غرب کشور به شمار می‌رود، با ۳۰ کلاس درس دخترانه مجهز به سالن ورزشی، آمفی تئاتر، کتابخانه، سالن مطالعه و آزمایشگاه بوده و بخش مهمی از نیاز مرکز استان اردبیل به فضای آموزشی دوره دوم متوسطه را رفع می‌کند.

مدیرعامل بانک پاسارگاد در آیین آغاز عملیات اجرایی این پروژه وعده داد که این واحد آموزش را در مدت کوتاه آماده افتتاح کند و امروز این وعده محقق شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در آیین بهره‌برداری از این طرح اعلام کرد: این واحد آموزشی بزرگ در مدت کمتر از ۲ سال احداث شده و علاوه بر صرف سه هزار میلیارد ریال از محل منابع بانگ پاسارگاد، ۱۵۰ میلیارد ریال از محل منابع دولتی برای تجهیز آن هزینه شده است.

بهزاد محمدی خلفلو گفت: این مدرسه با ۳۰ کلاس درس هم اینک پذیرای دانش‌آموزان دختر دوره اول و دوم متوسطه بوده و فعالیت رسمی آموزشی خود را از مهر ماه امسال آغاز کرده است.

وی دارالفنون اردبیل را اولین مدرسه تمام هوشمند استان اردبیل ذکر کرد و افزود: همه کلاس‌های این مدرسه مجهز به لپ تاپ و پروژکتور و آزمایشگاه و سایت رایانه‌ای است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در ادامه با اشاره به افتتاح همزمان استانداردسازی سامانه گرمایشی ۱۵ هزار کلاس در سراسر کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: استان اردبیل در این زمینه جزو استان‌های پیشتاز بوده و تنها استانداردسازی ۲۵۰ کلاس درس باقی مانده است.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه