نیوزویک: سفر وزیر خارجه آلمان به اوکراین در راستای تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکا است
بینالملل
79627
نشریه «نیوزویک» سفر اعلام نشده «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه آلمان به اوکراین را با هدف تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ارزیابی کرد.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، این نشریه عنوان داشت که وزیر خارجه آلمان امروز در یک سفر ناگهانی به کییف رفت تا یک روز قبل از انتخابات مهم ایالات متحده حمایت خود را از اوکراین اعلام کند.
طبق گزارش فوق، در حالی که سومین سالگرد جنگ اوکراین نزدیک شده است، نتیجه این رقابت انتخاباتی در ایالات متحده میتواند تأثیر قابل توجهی بر سیاست آمریکا نسبت به روسیه داشته باشد.
نیوزویک تصریح کرد: آلمان به عنوان دومین تأمینکننده بزرگ سلاح اوکراین پس از ایالات متحده، شناخته می شود که به حمایت از این کشور تحت فشار ادامه می دهد؛ این سفر هم نشاندهنده حمایت اروپا از اوکراین است.
بربوک اظهار داشت: آلمان به همراه بسیاری از شرکای جهانیاش، بهطور قاطع در کنار اوکراین ایستاده است. ما از اوکراینیها تا زمانی که به ما نیاز داشته باشند، حمایت خواهیم کرد تا بتوانند به مسیر خود برای رسیدن به صلح عادلانه ادامه دهند.
گزارش این نشریه «دونالد ترامپ» جمهوریخواه را نامزد ریاست جمهوری دانست که رابطه سردی با ناتو دارد و از هزینههای ایالات متحده برای اوکراین ناخوشنود است. او همچنین مدعی شده است که میتواند جنگ را در ۲۴ ساعت به پایان برساند. در مقابل نامزد دموکرات و معاون رئیسجمهور کنونی، «کامالا هریس» وعده داده که به همکاری با ناتو و اتحادیه اروپا برای دستیابی به پیروزی در اوکراین ادامه خواهد داد.
هریس همچنین گفته است که به فشار بر کشورهای اروپایی برای تأمین هدف پرداخت ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی به ناتو ادامه خواهد داد زیرا بسیاری از آنها این کار را انجام نمیدهند.
گزارش نیوزویک اذعان دارد که جنگ به نقطه بحرانی رسیده است و نیروهای روسی در میدان نبرد پیشرفتهای تدریجی را کسب می کنند، حال آنکه همزمان اوکراین برای یک زمستان سخت دیگر آماده میشود و تحت حملات مداوم به زیرساختهای برق خود قرار دارد. در این شرایط دشوار، رئیسجمهور «ولودیمیر زلنسکی» سعی دارد تا حمایت گسترده تر غرب را کسب کند و از این رو به دنبال عضویت اوکراین در ناتو و پذیرش درخواست استفاده از موشکهای دوربرد غربی برای هدفگیری مواضع نظامی روسیه است.
این نشریه می افزاید: با این حال، پاسخ متحدان چندان دلگرمکننده نبوده است. برخی کشورهای اروپایی، از جمله بلژیک و اسلوونی، نگران هستند که پیوستن اوکراین به این پیمان نظامی، اروپا را به درگیری مستقیم با روسیه بکشاند. از طرف دیگر نیروهای روسی از برتری عددی خود برای افزایش فشار بر ساختار دفاعی اوکراین استفاده میکنند.
در بخش دیگر این گزارش عنوان شد که سفر قطاری بربوک را که به دلایل امنیتی ناگهان صورت گرفت، اندکی بعد از حملات پهپادی به کییف و بمباران جنگنده های روسی انجام شد.
انتهای پیام/