الگوی کرانه باختری؛ نسخه وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی برای جنوب لبنان پس از آتش بس
بینالملل
80703
عضو سابق کابینه و وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی در تلاش برای ادامه حضور نظامیان این رژیم در لبنان، خواستار تعامل با جنوب لبنان همانند مناطق «الف» کرانه باختری شد؛ به این معنا که اشغالگران در صورت نقض توافق، آزادی عمل کامل داشته باشد.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، «بنی گانتس» وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی و عضو سابق کابینه جنگ این رژیم در اظهاراتی که بیانگر خواسته این رژیم برای آزادی عمل در لبنان پس از پایان یافتن جنگ است، بر ضرورت تعامل با جنوب لبنان همانند مناطق «الف» کرانه باختری تأکید کرد.
گانتس افزود: این بدان معنی است که ارتش اسرائیل باید در صورت هر گونه نقض توافقنامه با لبنان، آزادی عمل تام داشته باشد.
وی مدعی شد: زمانی که دولت لبنان در جنوب این کشور کاری نمیکند پس این وظیفه ارتش اسرائیل است که با تمام قدرت در آنجا دست به اقدام بزند.
گانتس امروز همچنین در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: هرگونه آتشبس با لبنان باید تضمینکننده آزادی کامل اسرائیل علیه هر گونه نقض (توافقنامه) باشد.
طبق توافقنامه اسلو که در سال ۱۹۹۳ بین رژیم صهیونیستی و سازمان آزادیبخش فلسطین به امضا رسید، مناطق کرانه باختری به ۳ قسمت الف، ب و ج تقسیم شد به این ترتیب که مناطق الف از لحاظ اداری و امنیتی تحت سلطه تشکیلات خودگردان و ورود نیروهای صهیونیستی به آن ممنوع است.
منطقه ب از لحاظ اداری تحت سلطه تشکیلات خودگردان و از لحاظ امنیتی نیز تحت نظارت رژیم صهیونیستی است و منطقه ج نیز به طور کامل تحت سلطه رژیم اشغالگر است.
پس از آغاز انتفاضه الأقصی در سال ۲۰۰۰ رژیم صهیونیستی عملیات گسترده نظامی در کرانه باختری را با نام عملیات «دیوار دفاعی» در سال ۲۰۰۲ آغاز و به بهانه «مبارزه با تروریسم» به تمامی مناطق الف تحت سلطه تشکیلات خودگردان یورش برد و از آن زمان تاکنون این رژیم آزادی عمل در داخل این مناطق را حفظ کرده و هر از گاهی به بهانههای مختلف به این مناطق که شمال کرانه باختری نیز جزئی از آن است، یورش میبرد.
در همین ارتباط «مصطفی بیرم» وزیر کار دولت پیشبرد امور لبنان در گفت وگو با خبرنگار بین الملل ایرنا با اشاره به افزایش حملات رژیم صهیونیستی در چند روز گذشته به لبنان تصریح کرد: هدف اسرائیل از این حملات این است که مقاومت و دولت لبنان را مجبور به پذیرش مفاد (پیشنهادی) آتش بس کند که برخی مفاد آن، با تمامیت ارضی لبنان و حتی (موضع) جریانهای سیاسی مخالف مقاومت نیز در تضاد است و مورد پذیرش نیست.
انتهای پیام/