ساخت و بهره‌برداری از ۹ سازه بدون مجوز در بندر مقام متوقف شد

استان‌ها

81692
string(776) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"360","_w":"640","_y":"36.99999999999999","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/09\/11\/4dd2bfc10982aae6ed113e98ce8738a7.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 108.5px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-9.25px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ساخت و بهره‌برداری از ۹ سازه بدون مجوز در بندر مقام متوقف شد

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان از توقف ساخت و بهره‌برداری از ۹ سازه بدون مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی در بندر مقام خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، مرتضی سالاری مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان امروز یکشنبه ۱۱ آذر ماه، اظهار کرد: در راستای اجرای بند ۲۲ ماده ۳ آئین نامه سازمان بنادر و دریا نوردی و همچنین تبصره الحاقی به بند یاد شده مصوب ۱۳۸۷ مجلس محترم شورای اسلامی مبنی بر توقف ساخت و بهره‌برداری از سازه‌های بدون مجوز از سازمان بنادر و دریانوردی اقدام به پیگیری قضایی توقف ساخت و بهره برداری از ۹ سازه غیرمجاز در بندر مقام شد.

وی ادامه داد: در سالیان گذشته با اطلاع رسانی گسترده از طریق شبکه‌ها و کانال‌های خبری مدیریت بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان و همچنین نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی در سطح شهرها و روستاهای غرب هرمزگان، ممنوعیت ساخت و بهره‌برداری از سازه‌های غیرمجاز در دریا توسط اداره مهندسی سواحل و بنادر مدیریت بنادر و دریانوردی بندرلنگه و غرب هرمزگان صورت پذیرفته است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: ساخت هرگونه سازه و تأسیسات در دریا منوط به دریافت مجوز بوده، بنابراین تمامی متقاضیان قبل از هرگونه اقدام باید از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس mojavej.ir درخواست خود را ثبت و ارسال کرده تا پس از بررسی توسط کمیته صدور مجوز سازمان بنادر و دریانوردی بررسی و در صورت اعطای مجوز اقدام کنند.

سالاری افزود: ساخت سازه و تأسیسات غیرمجاز و غیر استاندارد علاوه بر تخریب غیر قابل جبران محیط زیست دریایی، مخاطرات زیادی از قبیل بروز حوادث جانی و مالی برای فعالان حوزه صیادی و تجاری داشته و عواقب ناشی از بروز حوادث بر عهده متخلفان خواهد بود.

مدیریت بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان با نظارت بر ۶۰۰ کیلومتر مرز دریایی از انتهای محدوده شهرستان بندر خمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و نظارت بر ۱۰ بندر تجاری و مسافری و پشتیبانی نیمی از جزایر کشور، کانون مهمی برای تبادلات تجاری دریایی کشور محسوب می‌شود.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها