سازمان استاندارد: انواع ماکارونی مشمول استاندارد اجباری است
جامعه
81794
سازمان استاندارد در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، اعلام کرد که انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراوردههای مورد نظر را از منظر ویژگیهای کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار می دهد.
لذا توصیه می شود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد میشود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.
شایان ذکر است، احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد.
با توجه به اجباری بودن فراورده ماکارونی پیشنهاد می شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فراوردهها به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراوردههای فاقد نشان ملی استاندارد با کد ۱۰ رقمی و یا خرید فراورده های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.
همچنین توصیه می شود، برای اطمینان از محصولات خریداری شده، کد ۱۰ رقمی زیر نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند تا از اعتبار و اصالت پروانه نشان ملی استاندارد ایران اطمینان حاصل کنند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به ادارات کل استاندارد استان مربوطه مراجعه یا از طریق سامانه ۱۵۱۷ یا پورتال سازمان به نشانی http://www.inso.gov.ir اعلام شود تا اقدام لازم به عمل آید.
انتهای پیام/