واکنش روسیه به ادعای ترامپ درباره پایان دادن فوری به جنگ در اوکراین

بین‌الملل

82024
واکنش روسیه به ادعای ترامپ درباره پایان دادن فوری به جنگ در اوکراین

سفیر روسیه در لندن با بیان اینکه جنگ در اوکراین پیچیده‌تر از آن است که طبق ادعای دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا ظرف مدت کوتاهی حل‌وفصل شود، افزود که مسکو از طرح‌های واقع‌بینانه در این زمینه استقبال می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، اندره کلین در گفت‌وگو با شبکه رادیویی ال‌بی‌سی بیان داشت: به نظرم تیم ترامپ به این نتیجه رسیده‌اند که موضوع پیچیده‌تر از آن است که ظرف ۴۸ ساعت حل‌وفصل شود. ما با آن‌ها و آن‌ها هم با ما تماسی نداشتند، اما درک می‌کنیم که آن‌ها به دنبال سناریوهایی در این زمینه هستند.

وی با بیان اینکه این سناریوها باید واقع‌بینانه باشند، افزود: ما به دنبال وقفه در جنگ نیستیم بلکه درصدد رسیدن به یک راه‌حل جامع هستیم.

دیپلمات ارشد روسیه در انگلیس درباره آخرین تحولات جنگ در اوکراین گفت: ما به سرعت از شرق به غرب و جنوب اوکراین در حال پیشروی هستیم و هر ماه سرزمین‌های بیشتری را آزاد می‌کنیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا روسیه در حال پیروزی در جنگ است، افزود: بله چون اوکراین نه فقط سلاح، بلکه سرباز هم کم آورده است و منابعی برای جنگیدن ندارد. البته همانطور که رئیس جمهوری ما اعلام کرد، هدف ما فقط آزادی چهار استان در اوکراین است.

کلین در عین حال گفت که ادامه جنگ پس از «آزادسازی چهار استان» اوکراین به واکنش دولت مستقر در کی‌یف بستگی دارد.

مجری ال‌بی‌سی در ادامه این مصاحبه پرسید: شما پیشتر اعلام کردید که انگلیس به دلیل ارسال موشک‌های استورم شادو (سایه طوفان) به اوکراین، به طور مستقیم در جنگ دخالت دارد. این مساله چه پیامدهایی برای انگلیس در پی خواهد داشت؟

سفیر روسیه در لندن پاسخ داد: انگلیس تعداد زیادی تجهیزات، سرباز و متخصص به اوکراین فرستاده و این سوال مطرح است که چرا لندن در این جنگ دخالت می‌کند؟ شلیک موشک‌های «استورم شادو» توسط اوکراین، بدون مشورت نظامی انگلیس امکان پذیر نیست. به نظر می‌رسد که انگلیس درگیر یک جنگ نیابتی علیه روسیه است و ما این را به‌خوبی درک می‌کنیم.

وی افزود: ما با انگلیس نمی‌جنگیم اما من معتقدم که این کشور به همراه اوکراین در حال حمله به سرزمین ما است.

گفتنی است که جنگ اوکراین در پی بی‌ توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو درباره گسترش مرزهای ائتلاف نظامی ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله کرد.

طی این مدت کشورهای عضو ناتو با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف به این جنگ افروزی ادامه دادند و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته‌تر و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.

این درحالی است که انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین، به بازیگر فعالی در عرصه این نبرد تبدیل شده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی و اعمال تحریم‌ علیه روسیه به تنش‌ و درگیری‌ها دامن زده است. این کشور تاکنون صدها شهروند و سازمان دولتی روسیه را تحریم کرده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل