شمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۸۰۵ نفر رسید

بین‌الملل

82514
شمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۸۰۵ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز (چهارشنبه) با انتشار بیانیه‌ای آمار جدید شهدا و مجروحان را اعلام کرد.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۳۲ جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد ارتش اشغالگر در ۲۴ ساعت گذشته ۲ کشتار دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وزارتخانه یاد شده در ادامه افزود در این حملات ۱۹ فلسطینی به شهادت رسیده و ۶۹ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

طبق اعلام این وزارتخانه، بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۴ هزار و ۸۰۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۶ هزار و ۲۵۷ نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین تاکید کرد که تعدادی از قربانیان زیر آوار هستند و اورژانس و دفاع مدنی قادر به پیدا کردن اجساد آن‌ها نیستند.

از سوی دیگر، دفتر رسانه‌ای دولت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۹۹۰۵ جنایت علیه نوار غزه انجام داده که از این تعداد ۷۱۶۰ مورد علیه خانواده‌های فلسطینی بوده است.

رژیم اشغالگر در حملات خود علیه نوار غزه ۱۴۱۰ خانواده را به طور کامل نابود کرده و بر اساس اعلام وزارت بهداشت تعداد آنها ۵۴۴۴ نفر بوده است.

این دفتر با انتشار بیانیه‌ای افزود، ۵۵۷۵۸ شهید و مفقود در این حملات بر جای مانده که ۱۷۷۱۲ نفر از آنها کودک و ۱۲۱۳۶ نفر از آنها زن بوده‌اند. همچنین ۳۵۰۰ کودک در این منطقه به دلیل سوء تغذیه و کمبود غذا در معرض مرگ قرار داشته و ۱۲۶۵۰ مجروح نیز برای معالجه نیازمند اعزام به خارج هستند. همچنین ۱۲۵۰۰ بیمار سرطانی در معرض مرگ قرار داشته و باید مداوا شوند.

طبق گزارش این دفتر، در این مدت زمان ۶۵۰۰ فلسطینی نوار غزه بازداشت شده، ۲۳۰۰ جسد از گورستان‌های مختلف به سرقت رفته و ۲ میلیون فلسطینی آواره شده‌اند. ۳۴ بیمارستان نوار غزه از مجموع ۸۰ مرکز درمانی این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون از چرخه خدمت‌رسانی خارج شده و ۱۶۲ نهاد درمانی و ۱۳۵ آمبولانس هدف قرار گرفته است.

دفتر رسانه‌ای دولت غزه در ادامه اعلام کرد، میزان تخریب در نوار غزه به ۸۶ درصد رسیده و برآوردها از میزان خسارت‌های مستقیم این نسل‌کشی ۳۷ میلیارد دلار است.

از سوی دیگر، سازمان امداد و نجات فلسطین در غزه خواستار مداخله برای خاتمه بخشیدن به جنگ بی‌وقفه رژیم صهیونیستی برای دومین سال متوالی به‌ویژه در سایه تبعات خطرناک تداوم این جنگ بر  کمک‌های انسان‌دوستانه و شرایط انسانی و پیامدهای آن بر روی نزدیک به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از ساکنان غزه شد.

این نهاد افزود: رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ به‌صورت عامدانه سرویس‌های ارائه‌دهنده خدمات بشردوستانه را هدف قرار می‌دهد تا آنها را تضعیف کرده و جلوی کمک‌رسانی آنها را بگیرد و این حملات باعث تشدید ناتوانی این سازمان و کارشکنی در خدمت‌رسانی آن شده است.

سازمان امداد و نجات ضمن هشدار نسبت به تعطیلی زودهنگام تمامی خدمات انسانی این سازمان، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسؤول تبعات تداوم این جنگ دانست و از سازمان‌های بشردوستانه و دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد و سازمان جهانی بهداشت خواست رژیم صهیونیستی را برای واردات سوخت مورد نیاز این سازمان و تأمین تجهیزات لازم آن برای کمک‌رسانی و تداوم فعالیتش تحت فشار قرار دهند.

در همین راستا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از ورود یک کاروان حامل کمک مواد غذایی وابسته به سازمان ملل به جنوب نوار غزه خبر داد.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۳۲ روز می‌گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و حدود ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تل‌آویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگنده‌های اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل