پویش «۲ درجه کمتر» به وزارت فرهنگ رسید؛

وزیر فرهنگ: مردم اتلاف انرژی را تذکر دهند

فرهنگ

82718
string(769) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/09\/24\/ceac6c47ba37fd00d8860926b3a3b485.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(7.55081e-15px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" وزیر فرهنگ: مردم اتلاف انرژی را تذکر دهند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه اتلاف برق یا انرژی، موضوع را با مدیران مجموعه‌های فرهنگی و هنری در میان گذارند و از آنها بخواهند که به خدمت‌رسانی پایدار برق و گاز در کشور کمک کنند.

به گزارش گروه فرهنگی ایران آنلاین، سیدعباس صالحی در راستای پویش «۲ درجه مصرف کمتر انرژی» که رئیس جمهور اعلام کردند، تاکید کرده است: بر ما لازم است که برای گذر از این شرایط سخت و دشوار در کنار هموطنان در سراسر کشور، همه سالن‌های سینمایی، هنری و موسیقی، گالری‌ها و دیگر مجموعه‌های مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲ درجه از دمای محیطی خود را کاهش دهند.

وی افزود: در فضاهای محیطی تا حد امکان که مخل فعالیت‌ هنرمندان و آسایش مراجعان نباشد، چراغ‌های اضافه خاموش شود یا نور محیط کمتر از قبل شود. در ساعات عدم فعالیت به‌ویژه در ساعات بامدادی، چراغ‌ها و گرمایش محیط خاموش شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از عموم مردم، همکاران خود و اهالی فرهنگ، هنر و رسانه درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه اتلاف برق یا انرژی، موضوع را با مدیران مجموعه‌ها در میان گذارند و از آنها بخواهند که به خدمت‌رسانی پایدار برق و گاز در کشور کمک کنند.

صالحی ادامه داد: پیام‌گیر گویای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره ۳۳۹۶۶۰۵۰ آماده بررسی گزارش شهروندان درباره این موضوع است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ