هواشناسی ایران| آسمان اکثر نقاط کشور برفی و بارانی است

بازار

83744
string(813) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"312.6767955801105","_w":"555.8698588090853","_y":"0","_x":"73.12093308778397","source":"\/news\/photo\/1403\/10\/07\/fdda12672c2b390793174117ada3dd0d.jpg","_pr_css":"display: block; width: 184.216px; height: 122.906px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-21.0469px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" هواشناسی ایران| آسمان اکثر نقاط کشور برفی و بارانی است

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور تا روز دوشنبه (۱۰ دی) خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، صادق ضیاییان اظهار داشت: امروز (۷ دی) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و از بعد از ظهر به تدریج در استان‌های همدان، مرکزی، نیمه شمالی خوزستان، شمال غرب چهار محال و بختیاری، قزوین، زنجان، اردبیل، البرز، تهران، گیلان بارش برف و باران رعد و برق وزش باد شدید موقت در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: این سامانه شنبه (۸ دی) علاوه بر مناطق ذکر شده، نیمه جنوبی استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، غرب و جنوب اصفهان، مازندران، قم، شمال استان‌های فارس و بوشهر و ارتفاعات سمنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: در این روز به‌تدریج از میزان ابرناکی و بارش در شمال غرب کشور کاسته می‌شود. یکشنبه (۹ دی) بارش پراکنده در مازندران، گلستان، ارتفاعات خراسان شمالی و رضوی و ارتفاعات مرکزی زاگرس پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: دوشنبه (۱۰ دی) در اردبیل، گیلان، مازندران و برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، شمال فارس و شمال شرق خوزستان و سه‌شنبه علاوه بر این مناطق در شمال شرق، شرق و برخی نقاط شمال غرب کشور بارش پیش بینی می‌شود.

ضیاییان همچنین گفت: روزهای جمعه و شنبه پدیده باد و گردوخاک در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست و از اواخر جمعه و روز شنبه غرب خلیج فارس مواج است.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۸ دی) ابری و غبار صبحگاهی در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۴ و ۱۱ درجه سانتیگراد و پس فردا (۹ دی) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای صفر و ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۷- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ دمای درجه سانتیگراد سردترین و گرم ‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار بازار