تکذیب ادعای اسرائیل در مورد جزئیات ترور شهید هنیه از سوی حماس

جهان

83969
string(757) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"486.00000000000006","_w":"864","_y":"0","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/10\/09\/b368dae3db055c1fbddc2a53f8e1d029.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 90px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: none;"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" تکذیب ادعای اسرائیل در مورد جزئیات ترور شهید هنیه از سوی حماس

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» اعلام کرد که دروغ‌های رژیم صهیونیستی در خصوص جزئیات عملیات ترور شهید اسماعیل هنیه را کاملا رد می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل ایران آنلاین، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما کاملاً دروغ‌هایی که رژیم اشغالگر صهیونیستی درخصوص ادعاهایش مبنی بر جزئیات عملیات ترور شهید اسماعیل هنیه، رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش حماس مطرح کرده است، رد می‌کنیم.

به نقل از خبرگزاری فلسطینی صفا، حماس عنوان داشت: رژیم اشغالگر مدعی شده است که این ترور با یک بمب کار گذاشته شده در اتاق شهید هنیه در مهمانسرای رسمی ایرانی که او در تهران در هنگام سفر رسمی‌اش برای مشارکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران مسعود پزشکیان، در آنجا حضور داشت، صورت گرفته است.

جنبش حماس تصریح کرد: ما تاکید می‌کنیم تحقیقاتی که ما از طریق کمیته مشترک میان دستگاه‌های امنیتی ویژه ما و دستگاه‌های امنیتی ایران انجام داده‌ایم، به این نتیجه رسید که عملیات ترور با یک موشک هدایت شده با ۷ کیلو و نیم مواد منفجره انجام شد که مستقیماً تلفن همراه شخصی شهید (رحمه الله) را هدف قرار داد.

جنبش حماس همچنین یادآور شد: آنچه که رژیم اشغالگر گفته است صرفاً تلاش ناامیدانه‌ای برای دور کردن توجهات از جنایت پیچیده‌ای است که با نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران با یک موشک که یکی از مقرهای رسمی را هدف قرار داد، صورت گرفت.

پیشتر کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد که «اسماعیل هنیه رئیس فقید جنبش حماس فلسطین از طریق کارگذاشتن یک بمب در بالش شخصی‌اش ترور شد.»


انتهای پیام/
منبع: فارس
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان