گزارش روز دوم سفر وزیر ارتباطات به استان کهگیلویه و بویراحمد؛
از افتتاح پروژههای ارتباطی تا گفتوگوهای صمیمی با مردم
استانها
84361
روز دوم سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به کهگیلویه و بویراحمد با محوریت توسعه زیرساختهای ارتباطی با افتتاح چند پروژه ارتباطی و نوید توسعه اقتصاد دیجیتال استان به پایان رسید.
به گزارش گروه استانهای ایران آنلاین، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ روز دوم پر کار و شلوغ خود در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد را با بازدیدهای مختلف از روستاها و شهرهای استان و افتتاح پروژههای ارتباطی و در نهایت شرکت در جلسه شورای اداری استان به سرانجام رساند.
آغاز برنامههای سفر با افتتاح پروژه روستایی
روز دوم سفر وزیر ارتباطات هیات همراه با حضور در روستای صدرالله آغاز شد تا دستور بهرهبرداری از سایت ارتباطی این روستا را صادر کند.
با بهرهبرداری این سایت سه روستای فاقد ارتباط صدرالله، حاجی موری و دهابراهیم به شبکه ارتباطی متصل شدند.
همچنین ۷ روستای دیگر منطقه که آنتندهی ضعیفی داشتند تحت پوشش شبکه ارتباطی پرسرعت و پایدار قرار گرفتند.
افتتاح پروژههای فیبر نوری در دهدشت و چرام
وزیر ارتباطات در ادامه برنامههای روز دوم سفر راهی شهر دهدشت تا پروژههای ارتباطی این شهر را افتتاح کند.
هاشمی در آیین افتتاح پروژه فیبر نوری شهرهای دهدشت و چرام تاکید کرد: در موضوع پروژه فیبر نوری، معیار دولت چهاردهم در خدمترسانی، «اتصال» مشترکان به شبکه فیبر نوری است.
وزیر ارتباطات با اشاره به پروژه فیبر نوری گفت: زمانی میتوانیم از «پوشش» مطلوب شبکه ارتباطی صحبت کنیم که مشترک احساس رضایت کند.
وی تاکید کرد: تا زمانی که مشترک به شبکه فیبر نوری «متصل» نشود، کاری انجام نشده و چرخ اقتصاد بخش به حرکت در نمیآید.
در پایان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مردم استان بابت ناکافی و نامطلوب بودن کیفیت ارتباطات عذرخواهی کرد.
گفتوگو با هندبالیستهای مستعد دهدشتی
هاشمی و هیات همراه پس از افتتاح پروژه فیبر نوری در شهر دهشت به باشگاه فرهنگی، ورزشی فرازبام خائیز دهدشت رفت و با بازیکنان تیم هندبال این شهر گفتوگو کرد.
این باشگاه در ردههای پایه کشور قهرمان ساز است و ۱۴ بازیکن این تیم در تیم ملی نوجوانان و جوانان هندبال کشور حضور دارند
ادای احترام به شاعر نامدار استان
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سفر به شهر دهدشت بر مزار «فریدون داوری» شاعر کهگیلیویه و بویراحمدی حضور یافت و به روان پاک این شاعر نامدار استان ادای احترام کرد.
نماینده عشایر در هیات دولت خواهم بود
هاشمی سپس به میان عشایر منطقه سعادتآباد گچساران رفت و ضمن دیدار با مردم این منطقه، پای درد دل ها و درخواستهای آنها نشست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع عشایر منطقه سعادتآباد گچساران تاکید کرد: تلاش دولت چهاردهم این است که زیرساختهایی فراهم کند که عشایر متناسب با نوع زندگی خود بتوانند از ارتباطات بهرهمند شوند.
هاشمی با بیان اینکه خودم عشایر زاده هستم گفت: قول میدهم نماینده عشایر در هیات دولت باشم و خواستههای آنها را پیگیری کنم.
افتتاح سایتهای روستایی
هاشمی در ادامه به روستای چهاربیشه سفلی از توابع شهرستان گچساران رفت و دستور بهره برداری سایت ارتباطی این روستا را صادر کرد.
سایت ارتباطی روستای چهار بیشه به نمایندگی از ۹ سایت جدید روستایی دیگر و ۷ سایتی که به لحاظ فناوری ارتقا پیدا کردهاند افتتاح شد.
بازدید از مرکز رشد گچساران
پس از آن هاشمی و هیات همراه به گچساران رفتند و به همراه غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم شهرستانهای باشت و گچساران از مرکز رشد این شهرستان و شرکتهای فناور فعال در این مرکز بازدید کرد.
در جریان این بازدید شرکتهای فناور مستقر در مرکز رشد توضیحاتی درباره توانمندیها و محصولات تولیدی خود ارایه کردند.
همچنین در جریان این حضور تفاهم نامهای میان پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران منعقد شد. سقف حمایتی این تفاهمنامه ۳۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
گفتوگوی بیواسطه با مردم یاسوج
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سپس راهی یاسوج شد و پیش از شرکت در جلسه شورای اداری به منظور دیدار مردمی و گفتوگوی بی واسطه با مردم این در مسجد صاحبالزمان یاسوج حضور پیدا کرد و بیش از دو ساعت را صرف بررسی مشکلات و درخواست های مردم این شهر کرد.
شرکت در جلسه شورای اداری
پایان بخش برنامه های روز دوم سفر وزیر ارتباطات شرکت در جلسه شورای اداری با حضور مدیران استانی شرکت کرد و در این جلسه با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال باید مبتنی بر اقتصاد دانشبنیان و داناییمحور باشد تاکید کرد: به منظور کمک به جوانان مستعد استان برای پیشگیری از آزمون و خطا در تولید محصول، به همکارانم ماموریت دادهام که بهترینهای کشور را برای آموزش و ارتقای شرکتهای فناور و دانشبنیان استانی در سطح ملی را به کهگیلویه و بویراحمد بیاورند که این همان ترجمان اقتصاد دیجیتال و تکلیف برنامه هفتم پیشرفت است.
هاشمی در بخش دیگری سخنان خود با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت ارتباطات ثابت از دیگر برنامههای دولت چهاردهم است گفت: با توجه به اینکه در کشور کارهای خوبی در حوزه توسعه زیرساخت شبکه پهن باند صورت گرفته است اما در برخی از روستاها و جادهها همچنان مشکل ارتباطی وجود دارد. که در این سفر تعمدا در طول مسیر شهرها و روستاها با همکارانم تماس برقرار می کردم تا به ارزیابی بهتری دست پیدا کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: ما زمانی میتوانیم از کارهای انجام شده در حوزه توسعه شبکه ارتباطی احساس رضایت کنیم و آن را «ارتباط» به حساب بیاوریم که مردم از آن رضایت داشته باشند. شبکه ارتباطی که فرد ناچار باشد برای دسترسی به آموزش و کلاس درس به بالای کوه و تپه برود که ارتباطات نیست.
وی افزود: قول میدهیم برای مردم استان ارتباطات با کیفیت به ارمغان بیاوریم که این ارتباطات بسترساز اقتصاد دیجیتال خواهد بود.
انتهای پیام/