پیامدهای آتش‌سوزی‌های گسترده لس‌آنجلس و نگرانی‌های مال‌باختگان

بین‌الملل

85035
string(785) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"607.5","_w":"1080","_y":"34.968866749688665","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/10\/22\/0c226df88f3a12dbd3de2785f1ab422b.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.667px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-5.18057px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" پیامدهای آتش‌سوزی‌های گسترده لس‌آنجلس و نگرانی‌های مال‌باختگان

آتش‌سوزی‌های گسترده در لس‌آنجلس واقع در ایالت کالیفرنیا آمریکا که ویرانی‌های بسیاری برجای گذاشته، نگرانی‌هایی را درباره پوشش هزینه‌های بازسازی توسط شرکت‌های بیمه در میان مال‌باختگان به وجود آورده است.

به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، با وقوع آتش‌سوزی‌های ویرانگر در آمریکا، هنگامی که یک کارگر ساختمانی در لس‌آنجلس به منظره‌ای از آوارها در منطقه «آلتادنا» ویران‌شده می‌نگریست، این سوال ذهنش را مشغول کرده بود که شرکت‌های بیمه چگونه هزینه بازسازی کل محله را پوشش خواهند داد؟

در حالی‌که صدها نفر از ساکنان لس‌آنجلس به خانه‌هایشان که بر اثر موج ویرانگر آتش‌سوزی‌ها تبدیل به خاکستر شده، بازمی‌گردند، بسیاری نگران‌ هستند که بیمه‌های آنها هزینه بازسازی را پوشش ندهد و یا حق‌بیمه‌های آتی نجومی باشد.

در همین حال، «ایوان دلا تور» یک کارگر ساختمانی ۳۲ ساله که عمو و خواهرش هر دو خانه‌هایشان را در آتش‌سوزی‌ «آلتادنا» از دست دادند که منطقه‌ای در شمال لس‌آنجلس با جمعیتی حدود ۴۰ هزار نفر است، گفت: نگرانی من این است که شرکت‌های بیمه نتوانند به همه مطالبات رسیدگی کنند و ورشکستگی خود را اعلام کنند و دیگر کار تمام است. این ترسناک است.

«لئو فرانک» بازیگر ۶۶ ساله‌ای که خانه خانوادگی‌ خود را در «آلتادنا» از دست داد نیز گفت که نگران است شرکت‌های بیمه در پرداخت مبلغ خسارت تعلل کنند و نتوانند هزینه کامل بازسازی را پوشش دهند.

فرانک با بیان اینکه وضعیت بسیار آشفته خواهد بود، گفت که برخی از همسایگانش قبل از وقوع آتش‌سوزی‌ها پوشش بیمه‌ای خانه‌های خود را از دست داده‌اند، چراکه بیمه‌گران از مناطق خشک کالیفرنیا که به‌طور فزاینده‌ای در معرض آتش‌سوزی‌ها قرار دارند، عقب‌نشینی کرده‌اند.

آتش‌سوزی‌های گسترده که از بدترین بلایای طبیعی تاریخ کالیفرنیا به شمار می‌روند، دست‌کم ۱۱ نفر را کشته و بیش از ۱۰ هزار سازه را یا نابود کرده‌ یا به شدت به آنها آسیب رسانده است.

هشدارهای کیفیت هوا و نگرانی‌های بهداشتی در پی آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس

همزمان با اینکه آتش‌سوزی‌ها به شدت ادامه داشته و دود سراسر لس‌آنجلس را فرا می‌گرفت، مقامات آمریکا هشدارهای کیفیت هوا صادر کردند، مدارس تعطیل شدند و دانشمندان درباره پیامدهای خطرناک و حتی کشنده، دود ناشی از آتش‌سوزی‌ها هشدار دادند.

در همین حال، ساکنان در سراسر دومین شهر بزرگ ایالات متحده نگران هوایی بودند که گاهی به دلیل خاکستر و دود ناشی از آتش‌سوزی‌ها، نفس‌گیر شده و باعث سوزش ریه‌ها می‌شد.

«دولچه پرز» آشپز یک رستوران در شهر «پاسادینا» در ایالت کالیفرنیا که غبار اشک‌آوری آن را فرا گرفته بود، گفت: این هوا قابل تنفس نیست. ما فقط سعی می‌کنیم داخل بمانیم.

بر اساس مصاحبه با کارمندان چهار فروشگاه، دستگاه‌های تصفیه هوا در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ به اتمام رسیده بود. برخی از ساکنان پنجره‌ها را چسب می‌زدند تا دود وارد خانه‌هایشان نشود. همچنین مقامات لس‌آنجلس از مردم خواستند که در مناطقی که دود قابل مشاهده است، در خانه بمانند.

اگرچه وضعیت در روز جمعه بهبود یافت، هشدار کیفیت هوا تا عصر [به وقت محلی] برقرار بود و ذرات معلق خطرناک همچنان چهار برابر «دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی» بود.

آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس که در اثر بادهای شدید و گیاهانی که به دلیل کمبود بارش خشک شده بودند، گسترش یافت، از روز سه‌شنبه آغاز شد و بدون وقفه بیش از ۱۳ هزار و ۷۶۰ هکتار یا حدود ۱۳۷ کیلومتر مربع را سوزاند. محله‌ها در برخی مناطق لس‌آنجلس به خاکستر تبدیل شده‌اند.

تغییرات آب و هوایی که غرب ایالات متحده را خشک کرده، شرایطی برای آتش‌سوزی‌ها فراهم می‌کند

به دنبال آتش‌سوزی‌های ویرانگر اخیر در آمریکا، تارنمای «هیل» امروز در گزارشی نوشت: تغییرات آب و هوایی غرب ایالات متحده را خشک‌تر می‌کند که می‌تواند به آتش‌سوزی‌های گسترده مانند آنچه لس‌آنجلس را تحت تاثیر قرار می‌دهد، دامن بزند.

با افزایش دما، زمین‌ها و پوشش گیاهی خشک می‌شود که می‌توانند سرعت و شدت آتش‌سوزی‌ها را افزایش دهند.

در همین حال، «جان آباتزوگلو»، دانشمند اقلیم‌شناس در دانشگاه کالیفرنیا، مرسد، گفت: تغییرات آب و هوایی به گونه‌ای عمل می‌کند که طبیعت را سریع‌تر خشک می‌کند و این شرایط را برای اشتعال و گسترش آتش فراهم می‌کند.

وی افزود که چنین «گسترشی» نه‌تنها می‌تواند به آتش‌سوزی‌های بزرگ‌تر منجر شود، بلکه می‌تواند به آتش کمک کند تا «بر برخی موانع غلبه کرده و به جوامع نزدیک شود.»

«هیل» در گزارش خود همچنین خاطرنشان کرد: در حالی‌که کالیفرنیای جنوبی در آتش می‌سوزد، گرمایش جهانی به معنای واقعی کلمه در حال شدت گرفتن است.

دانشمندان آمریکا و اروپا روز جمعه اعلام کردند که ۲۰۲۴، به طور رسمی گرم‌ترین سال ثبت‌شده در تاریخ بوده است. همچنین طبق گزارش جدیدی در هفته گذشته، انتشار کربن در ایالات متحده که باعث تغییرات اقلیمی می‌شود، در سال گذشته کاهش قابل‌توجهی نداشته است.

شهر لس آنجلس در ایالت کالیفرنیای آمریکا از چند روز پیش در میانه سرما و همزمان با آغاز فصل زمستان در آتشی مهار نشدنی می سوزد که هزاران نفر را بی خانمان و خسارات بسیاری را تاکنون به جا گذاشته است.

رسانه‌ها در توصیف این آتش سوزی گسترده در لس آنجلس ایالت کالیفرنیا نوشتند که آتش سوزی صحنه‌های آخر الزمانی را در سراسر لس‌آنجلس پدید آورده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بین‌الملل