اختصاص تسهیلات دولتی به واحدهای احداثکننده نیروگاه خورشیدی
اقتصاد
85564
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از صنایع جنوب تهران، ناترازی انرژی را مشکل عمده صنعت و تولید عنوان کرد و از حمایت ویژه دولت برای اختصاص تسهیلات در احداث نیروگاه تجدیدپذیر خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، «سیدمحمد اتابک» وزیر صمت، صبح امروز شنبه ۲۹ دیماه به شهرک صنعتی شمسآباد واقع در جنوب استان تهران رفت و از نزدیک در جریان روند تولید و مسایل و موانع آن قرار گفت.
وی در این بازدید با مطلوب ارزیابی کردن محصولات تولیدی این شهرک صنعتی اظهار کرد: تولیدات در تراز جهانی است و گزارش صادرات تولیدکنندگان گواهی بر این مدعا است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: بزرگترین چالش پیشروی تولید، ناترازی انرژی است و امسال صنایع مانند سنوات گذشته از این ناحیه دچار زیان شدهاند.
وی با اشاره به بسته حمایتی یادآور شد: بسته کارشناسی وزارت صمت در کمیسیون زیربنایی با حمایت رئیسجمهور مورد تصویب قرار گرفته و در ادامه امیدواریم با بررسیهای بیشتر در جهت کاهش مشکلات تولیدکنندگان اجرایی شود.
اتابک وجود منبع عظیم خورشید را موهبتی برای کشورمان دانست و تاکید کرد: صنایع و خوشههای صنعتی با احداث نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان امسال و سال آتی از گرفتاریهای ناترازی انرژی رها خواهند شد.
وی با تاکید بر عزم دولت در تامین ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی، تصریح کرد: نیاز شهرکهای صنعتی با یک دهم این میزان مرتفع خواهد شد و صنعتگران با همت جمعی، تولید را از معظلات ناترازی انرژی خلاص خواهند کرد.
وزیر صمت در تشریح بسته حمایتی خاطرنشان کرد: از موانع موجود بر سر راه تولید، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش تولیدکننده است، البته ارز اختصاص یافته به صنعت امسال با افزایش مواجه بوده و شرایط ارزی کشور برای تولید در سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از افزایش برخوردار بوده است.
وی رفع بخشی از مشکل ناترازی را در کوتاهمدت با مدیریت کسری انرژی در بین بهرهوران و با توجه به اولویت تولید، ممکن دانست و افزود: این راهحل هماکنون در برخی شهرکهای در حال اجرا است و دولت هم بیشترین حمایت را در اختصاص انرژی به تولید، مد نظر قرار داده است.
اتابک در پایان ضمن پاسخ به سوالی در مورد سفر به بلاروس و نشست کمیسیون مشترک همکاریهای تهران و مینسک گفت: با ایجاد ساز و کار تعرفه صفر، ۸۷ درصد محصولات شامل این مورد خواهد شد و در مجموع؛ حرکت دولت چهاردهم در رفع انسداد و ایجاد گشایشهای مالی و بانکی در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، پیمان شانگهای، توافقات ازبکستان، و ورود به دروازه ۲۴۰ میلیون نفری از دروازه ارمنستان، حرکتی رو به جلو در توسعه اقتصادی کشورمان خواهد بود.
انتهای پیام/