ضرورت اصلاح الگوی مصرف شکر، نمک و روغن در خانواده‌ها

اقتصاد

86473
string(759) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"675","_w":"1200","_y":"9","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/12\/764f479cab729af2b48772d6cc8b97e6.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 92.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-1.2px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" ضرورت اصلاح الگوی مصرف شکر، نمک و روغن در خانواده‌ها

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان بر نقش آموزش در تغییر الگوی تغذیه‌ای مردم تاکید کرد و گفت: الگوی تغذیه و مصرف شکر، نمک و روغن در خانواده به ویژه گروه کودکان باید اصلاح شود.

به گزارش گروه اقتصادی ایران آنلاین، طاهره قیومی در دیدار مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو بر ضرورت اصلاح الگوی تغذیه‌ سالن در کشور و کاهش مصرف بی‌رویه شکر، نمک و روغن تأکید کرد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان، نقش آگاهی‌بخشی و آموزش عمومی را در تغییر الگوی تغذیه‌ای مردم حیاتی دانست و خواستار اجرای برنامه‌های مشارکتی برای جلب همراهی شهروندان در این طرح ملی شد.

ضرورت آموزش‌های گسترده برای کاهش مصرف مواد غذایی مضر که فراتر از استانداردهای جهانی است و اجرای ایده‌های نوآورانه برای افزایش اثربخشی این برنامه بررسی شد.

در این دیدار دو طرف بر همکاری‌های بین‌بخشی وزارت خانه های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارتقای سلامت تغذیه‌ای جامعه و تقویت فرهنگ مصرف مواد غذایی سالم تأکید کردند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد