نوه امام(ره): با مردم باشیم شکست نمی خوریم

سیاست

86702
string(826) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"450","_w":"800","_y":"10.180758853291362","_x":"-9.204007065543623e-14","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/15\/d164903e4a53e592f98d830137a2f8d1.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 111.4px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(1.8408e-14px) translateY(-2.03615px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" نوه امام(ره): با مردم باشیم شکست نمی خوریم

نوه امام راحل با بیان اینکه اگر روز به روز با فساد و دنیاطلبی، مردم را از خود دور کردیم، ضربه می‌خوریم، گفت: هر اقدامی که مسئولان برای بهبود معیشت مردم انجام دهند، بالاترین مصادیق جهاد است.

به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی خمینی در نشست مسئولان نهادهای جمهوری اسلامی در کشور عراق که به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بیت امام خمینی(ره) در نجف اشرف برگزار شد، بیان کرد: بیش از هر تعبیری می‌توان انقلاب اسلامی ملت ایران را یک انقلاب فرهنگی دانست. یعنی قبل از آنکه خیابان‌های کشور توسط ملت فتح شود، این قلوب مردم بود که متحول شد و تغییر کرد.

وی افزود: تا وقتی که قلب‌ها دگرگون نشود و در مسیر قرار نگیرد، شما نمی‌توانید خیابان‌ها را فتح کنید. کار بزرگ امام (ره) هم همین بود. تاثیر در قلوب و تحولی که در قلوب میلیون‌ها نفر ایجاد کرد، این کار فرهنگی بزرگ و عمیق را رقم زد.

کرامت بزرگ امام کیمیاگری قلب‌ها بود

نوه حضرت امام(ره) ادامه داد: تا وقتی مردم را داشته باشیم و مسئولان ما دنبال کسب رضایت مردم باشند، هیچ چیز ما را شکست نمی‌دهد. اگر روز به روز با فساد و دنیا طلبی مردم را از خود دور کردیم، ضربه می‌خوریم و عامل شکست ما همین خواهد بود. ما امروز وقتی در جامعه خودمان با وجود این همه امکانات فرهنگی، با انواع و اقسام مشکلات روبرو می‌شویم و نمی‌توانیم با جوانان امروز سخن گفته و آنها را قانع کنیم، تازه به اهمیت کار امام پی می‌بریم.

وی اضافه کرد: در چنین شرایطی، باید به یاد بیاوریم که زمانی، پیری در این دنیا می‌زیست که توانست قلب میلیون‌ها نفر را مسخّر کند. صدها هزار نفر را به راه اسلام رهنمون کند. صدها هزار نفر را بی‌هیچ فشاری محجبه کند. صدها هزار جوان را به وادی نماز و روزه و عبادت بکشاند. اینکه یک فرد در خانه محقرش در نجف اشرف باشد و بتواند در تمام روستاها و شهرهای کشور اقدام فرهنگی خود را بگستراند و قلوب ملت را تسخیر کند حقیقتا کرامتی بزرگ است!

وی گفت: یکی از نزدیکان امام نقل می‌کرد و می‌گفت امام (ره) شاید از همه اینهایی که داعیه داران عرفان هستند، بیشتر در مسیر عرفان زحمت کشیده بود ولی ما ۵۰ سال با امام بودیم و ندیدیم کفش جلوی پای او صاف شود. این کرامات برای او کوچک بود! اگر یک کرامت داشت، آن این بود که در خانه بود ولی قلب‌ها را کیمیا می‌کرد و قلب‌ها را تسخیر کرده بود.

وی ادامه داد: حرکتی که این پیر ایجاد کرد و تغییری که در جامعه بوجود آورد، الی الان قابل لمس است. شما ویژگی جوانان و نوجوانانی که در دوره انقلاب زیستند و رشد و نمو کردند را هنوز هم به چشم خود می‌بینید. کسانی که روح امام (ره) آنها را احیا کرد، پیش از آنکه دیگران به سن کار برسند؛ وارد وادی شدند. آنها ۱۵ تا ۱۶ ساله بودند که وارد وادی سختی‌ها و مشقات شدند. در جنوب کشور می‌جنگیدند و در غرب کشور دفاع می‌کردند.

خستگی ناپذیری، شکست ناپذیری، امید، سه صفت ممتاز انقلابی‌های راستین

سید علی خمینی گفت: جوانانی که روح امام (ره) در آنها اثر گذاشته بود، بازنشستگی در آنها معنا ندارد. در انقلابی‌های راستین آن دوران هیچ وقت اثر بازنشستگی نمی‌بینید. اثر خستگی، شکست و ناامیدی در این افراد دیده نمی‌شود.

وی افزود: انقلابی‌های راستین یکپارچه امید هستند. جوانانی که با روح امام بیدار شدند، یکپارچه امید و شور و یکپارچه آرمان هستند و هیچ وقت خسته نمی‌شوند؛ هیچ وقت شکست در آنها راه نمی‌یابد. اصلا برای پیروان این مسیر، شکست معنی ندارد.

نوه حضرت امام (ره) ادامه داد: این چه ایده، چه روحیه و چه روحی بود که دمیده شد و میلیون‌ها نفر را احیا کرد؟ میلیون‌ها نفر را به عرصه آورد و حتی در محدوده مرزهای ایران نماند. صدور طبیعت انقلاب بود که اتفاق افتاد. این روح در یک قفس نمی‌گنجید. این فکر و ایده روز به روز مرزهای کشورهای مختلف را درنوردید. همه دنیای استکبار در مقابلش ایستادند اما تا وقتی که اصالت خود را داشت و تا وقتی اصالت خود را داشته باشد، گام به گام پیش رفت و خواهد رفت.

تأثیر انقلاب اسلامی بر جبهه مقاومت

وی بیان کرد: تلاش فلسطینی‌ها برای مقاومت و حفظ سرزمین‌های خود از اشغال، پیش از انقلاب هم بود اما رویه اصلی آن رویه ملی‌گرایی، ناسیونالیسم و چپ گرایی بود. اما هویت اسلامی آن پس از پیروز انقلاب اسلامی ایران در ۱۹۷۹ پر رنگ و تقویت شد. جهاد اسلامی در سال ۱۹۸۱ تاسیس شد. حزب‌الله لبنان ۱۹۸۲ و حماس در ۱۹۸۷ تاسیس شد. اینها همه از برکات کدام حرکت است؟

یادگار امام (ره) یادآور شد: اینکه اسلام به‌عنوان یک عنصر حرکت و یک عنصری که برای دنیای امروز سخن دارد در مواجهه با ظلم و اشغالگری می‌تواند به‌عنوان یک عامل موثر و موثرترین عامل اقدام کند، از کجا بوجود آمد؟ اثر کدام اندیشه بود؟

وی افزود: نمی‌گویم در سال‌های قبل گروه های اسلام‌گرا نبودند، اما این بی‌انصافی است که بگوییم رشد امیدها و امیدبخشی به این گروه‌ها در سایه سار اسلام امام و انقلاب ایران نبود. این انقلاب بود که توانست گفتمان خود را به دنیا عرضه کند و طرفداران خود را در دنیا پیدا کند. اگر انقلاب نبود، امروز نه از حماس خبری بود و نه از حماسه حماس!


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست