قدردانی پزشکیان از دولت های گذشته برای تلاش در راستای توسعه کشور

سیاست

86819
string(853) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"718.4304524739584","_w":"1277.2096932870372","_y":"134.5695475260416","_x":"2.7903067129627597","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/16\/17bdfb86ce4736c97eb66f72ba248e7e.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160.35px; height: 106.858px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-0.34955px) translateY(-16.8579px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" قدردانی پزشکیان از دولت های گذشته برای تلاش در راستای توسعه کشور

رئیس جمهور با قدردانی از همه کسانی که در«افتتاح و بهره‌برداری بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی» و توسعه زیرساخت های کشور نقش ایفا کردند، اظهار داشت: افتتاح این حجم از پروژه نشان می‌دهد که عزیزان ما در وزارت راه و شهرسازی به طور جدی و با قدرت پیگیر کارها هستند.

به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، «مسعود پزشکیان» روز سه شنبه با اشاره به افتتاح ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی شهری و روستایی با ارزش بیش از ۷۴ هزار میلیارد تومان، ۲ هزار و ۲۹۶ پروژه در حوزه حمل و نقل، با اعتباری بالغ بر ۵۲ هزار میلیارد تومان و ۸۵ پروژه در زمینه هواشناسی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان، از دولت‌های گذشته که این پروژه‌ها در دوره آنها آغاز شده و همه کسانی که در جریان احداث آنها مشارکت داشته‌اند قدردانی کرد و گفت: با یاد و نام خدا از مسئولان می‌خواهم که این پروژه‌ها را رسما افتتاح کنند و امیدوارم خداوند ما را یاری کند تا در خدمتگزاری به مردم شریف و بزرگوار ایران اسلامی شرمنده نشویم.

براساس این گزارش وزیر راه و شهرسازی نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به افتتاح حجم عظیم پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شوند، تصریح کرد: برخی از این پروژه‌ها از چند دهه آغاز شده و مردم مدت‌ها چشم‌انتظار افتتاح آنها بوده‌اند که امروز به بهره‌برداری می‌رسند.

دکتر فرزانه صادق مالواجرد در ادامه با اشاره به برنامه‌های دولت چهاردهم در زمینه تامین زمین و ساخت مسکن، با بیان اینکه در انتخاب اراضی مناسب برای شهرسازی و ساخت مسکن، دقت و وسواس زیادی به خرج داده می‌شود، از رونمایی از ۱۰ طرح جامع شهری در ۵ ماه سپری شده از آغاز فعالیت این دولت و الحاق در مجموع ۴ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین کارشناسی شده به محدوده‌های شهری برای ساخت مسکن خبر داد.

وی همچنین برنامه‌های دولت برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور را تشریح کرد و گفت: اگر چه هنوز نرخ تلفات تصادفات جاده‌ای بسیار بالاست، اما توانسته‌ایم نرخ تلفات در تصادفات جاده‌های بین شهری را از بیش از ۱۳ هزار نفر سال گذشته به حدود ۱۱ هزار نفر کاهش دهیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست