مخالفت قاطع ریاض با اظهارات نتانیاهو درباره غزه
جهان
87182
![مخالفت قاطع ریاض با اظهارات نتانیاهو درباره غزه](https://cdn-news.inn.ir/photo/1403/11/21/8275c848af8196121e3c76617cc0375c-a-i-l.jpg)
وزارت خارجه عربستان از مخالفت جهانی با اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره نوار غزه تمجید و با هرگونه کوچاندن ملت فلسطین از این منطقه مخالفت کرد.
به گزارش گروه بین الملل ایران آنلاین، وزارت خارجه عربستان در بیانیه ای تاکید کرد که عربستان از موضعگیری ها در محکومیت و مخالفت با اظهارات نتانیاهو مبنی بر کوچاندن مردم فلسطین از خاک خود تمجید می کند.
در این بیانیه آمده است: ذهنیت تندرو و اشغالگرانه معنا و مفهوم خاک فلسطین برای مردم فلسطین و پیوند آنها با این مرز و بوم را درک نمی کند.
این بیانیه تاکید کرد که عربستان اینگونه اظهارات را که با هدف منحرف کردن افکار عمومی از جنایت های مداوم اشغالگران در غزه مطرح می شود، به طور قاطع رد می کند.
برپایه این گزارش، وزارت خارجه عربستان در بیانیه خود صلح دائمی را در گرو پذیرش همزیستی مسالمت آمیز از طریق به اصطلاح راهکار «دو دولتی» دانست.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی به کانال ۱۴ تلویزیون رژیم اشغالگر گفت که طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای انتقال فلسطینیان به کشورهای همسایه مانند مصر و اردن، یک طرح برای «روز پس از جنگ غزه» است.
او همچنین خواهان تشکیل یک کشور فلسطینی در خاک عربستان شد.
«عمیحای شتاین» تحلیلگر رژیم صهیونیستی ضمن ابراز تعجب از این گفته نتانیاهو و حمله به او، این سوال را مطرح کرد که وقتی نتانیاهو می گوید ایده ترامپ همان طرح پسا جنگ است، آیا اعتراف نمی کند که اسرائیل در طول یک سال و نیم جنگ بدون داشتن یک راهبرد برای روز پسا جنگ عمل کرده است تا اینکه ترامپ روی کار آمده و چنین طرحی داده است؟
در همین رابط، «راویو دروکر» روزنامهنگار صهیونیستی در واکنش به طرح ترامپ برای کوچاندن فلسطینیان گفت: احتمال تحقق طرح کوچاندن فلسطینیان مشابه تمام وعدههایی است که این رئیسجمهور عجیبوغریب داده است؛ از کاهش دراماتیک قیمتها به میزان ۵۰ درصد که وعده داده بود، تا توقف تمام جنگها، خلع سلاح هستهای کره شمالی و معامله قرن برای حل منازعه اسرائیلی-فلسطینی، و دیگر وعدههایی که هیچکدام تحقق نیافتهاند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ خواستار تخلیه کامل منطقه نوار غزه و کوچاندن اهالی آن به کشورهای عربی همسایه و دیگر مناطق و سیطره آمریکا بر نوار غزه شد.
او فقدان شرایط زندگی در نوار غزه به علت ویرانیهای گسترده ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی را بهانه کرد و به کشورهای عربی همسایه اراضی اشغالی از جمله مصر و اردن دستور داد که از مردم غزه استقبال کرده و به آنها اسکان دهند.
در پی این اظهارات ترامپ، بسیاری از کشورهای جهان بویژه کشورهای اسلامی از جمله، مصر، اردن و عربستان در بیانیهای مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز با رد قاطعانه طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا، بیان چنین فکری را حیرتآور و همراستا با طرح رژیم صهیونیستی برای امحای فلسطین دانست.
انتهای پیام/