بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای تقدیر از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

فرهنگ

87323
string(814) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"548.6073895027625","_w":"975.3020257826889","_y":"0","_x":"177.45488029465918","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/22\/cd3331ff8364872ea5d9ad7bd1b35bb5.jpg","_pr_css":"display: block; width: 209.986px; height: 139.936px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-29.1118px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای تقدیر از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن تشکر از حضور حماسی ملت ایران در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، نوشت: نسل جوان ایران اسلامی بار دیگر نشان داد پرچم‌داران انقلاب، همواره در صحنه‌ و میراث‌دار آرمان‌های بلند شهیدان و مجاهدان راه حق است.

به گزارش گروه فرهنگی ایران آنلاین، در ادامه این بیانیه‌ آمده است: حمد و سپاس بی‌کران به درگاه حضرت حق که بار دیگر، ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن، با حضوری کم‌نظیر و باشکوه، صحنه‌ای از عزت، اقتدار، بصیرت و وفاداری را به نمایش گذاشتند و جهانیان را به تحسین واداشتند. این حماسه بی‌بدیل، نشان داد که ایمان، وحدت، و آرمان‌های انقلاب اسلامی همچنان در اعماق جان این ملت زنده و جاری است و هیچ تهدید و توطئه‌ای نخواهد توانست این پیوند ناگسستنی را خدشه‌دار کند.

این بیانیه با اشاره به تجدید میثاق مردم با آرمان‌های بلند شهیدان و امام شهیدان و رهبر انقلاب، حضور مردمی را پرصلابت خواند و اضافه کرد: پیام استواری، استقلال‌خواهی و عدالت‌طلبی را به گوش جهانیان رساندند. این حضور پرشکوه که حتی سرمای زمستان نیز نتوانست از گرمای آن بکاهد، سندی روشن از بصیرت و آگاهی ملتی است که در مسیر عزت و سربلندی، از مجاهدت و استقامت رویگردان نیست و پرچم‌دار آزادی، عدالت و حق‌طلبی در عصر حاضر باقی خواهد ماند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه خود آورده است: نسل جوان ایران اسلامی بار دیگر نشان داد پرچم‌داران انقلاب، همواره در صحنه‌ اند و میراث‌دار آرمان‌های بلند شهیدان و مجاهدان راه حق هستند.

این شورا ضمن ادای احترام به ملت شریف ایران، از آحاد مردم برای ساختن حماسه‌ای ماندگار که برگ زرین دیگری در دفتر پرافتخار این ملت خواهد بود تشکر کرده و تاکید کرد: این حضور مسئولیت همگان را در مسیر اعتلا و پیشرفت کشور دوچندان خواهد کرد.

راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی امروز از ساعت ۹ و نیم صبح در سراسر کشور با حضور قابل توجه مردم برگزار شد.

مردم تهران نیز همراه و همگام با سایر هموطنان، با حضور در مسیرهای تعیین شده راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن تجدید پیمان با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب بر ادامه راه شهیدان تا پیروزی نهایی بر دشمنان اسلام تاکید و همچنین با مظلومان جهان به ویژه مردم غزه و داغدیدگان جنایت های آمریکا اظهار همدردی کردند.

«مسعود پزشکیان»، رئیس‌جمهور به عنوان سخنران این مراسم در جمع راهپیمایان چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در میدان آزادی تهران، تاکید کرد: ۲۲ بهمن یوم الله است چون همه مردم ایران بدون هیچ تفاوتی وارد میدان شدند و با قدرت، انسجام و وحدت توانستند دست بیگانگان را از کشور قطع و ظالمان را بیرون کنند.

بیش از ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار رسانه های خارجی مقیم و بیش از هفت هزار نفر از عوامل رسانه ای داخلی حضور عزتمندانه مردم را مخابره کردند. همچنین بیش از ۳۵۰ گروه خبری صدا و سیما و تمام شبکه های استانی کشور در مسیرهای راهپیمایی، مراسم ۲۲ بهمن را به صورت مستقیم پوشش خبری و تصویری دادند.

رئیس جمهور تاکید کرد: دشمنان با تفرقه و اختلاف افکنی می خواهند این ذهنیت را ایجاد کنندد که ایران ضعیف شده اما با تدبیر و درایت رهبر معظم انقلاب و حضور مردم در صحنه، خوابشان تعبیر نخواهد شد، مردم ایران در برابر قلدری ها ایستاده اند و توطئه دشمنان به نتیجه نخواهد رسید.

 

 


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ