رونق بخش خصوصی از مهم‌ترین رویکردهای دولت چهاردهم است

سیاست

87582
string(812) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"663.75","_w":"1180","_y":"63.25000000000003","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/25\/0e5f45160efb07da8541177d7f58812d.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 98.5763px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-1.03194e-14px) translateY(-8.57627px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" رونق بخش خصوصی از مهم‌ترین رویکردهای دولت چهاردهم است

معاون اجرایی رییس جمهورگفت: رونق بخش خصوصی برای شتاب در شکوفایی و توسعه پایدار از مهمترین رویکردهای دولت چهاردهم به شمار می‌‎رود.

به گزارش گروه سیاسی ایران آنلاین، محمد جعفر قائم پناه روز پنج‌شنبه در برنامه تلویزیونی بوشهر اظهار داشت: در همین ارتباط مهمترین رویکرد دولت چهاردهم در سفرهای استانی دیدار با فعالان و شنیدن مسائل و مشکلات بخش خصوصی است تا گرهی از مشکلات آن‌ها باز شود.

وی افزود: تسهیل برخی قوانین، مقررات و بروکراسی‌های دست و پا گیر برای فراهم کردن شرایط کار بخش خصوصی در حد توان از مهمترین رویکردهای دولت چهاردهم است.

معاون اجرایی رییس جمهورهدف از انجام سفرهای استانی را شنیدن صدای مردم با گوش جان و از میان برداشتن احساس فاصله بین مسئولان و مردم عنوان کرد.

وی با اشاره به نگاه عادلانه دولت چهاردهم گفت: براساس نگاه عدالت محور دولت وفاق ملی سفرهای استانی دولت از پیرامون کشور شامل استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان و بوشهر از سر گرفته شد تا بگوییم که پیرامون کشور برای این دولت مهم و ارزشمند است.

به گفته قائم پناه تلاش می‌شود در قالب سفرهای استانی دولت به استان‌های پیرامونی این استان‌ها بهتر و آبادتر دیده شوند و محرومیت از این مناطق برچیده شود برهمین اساس مقصد چهارهمین سفر استانی رییس دولت چهاردهم استان بوشهر انتخاب شد.

وی ادامه داد: برطرف کردن برخی ناعدالتی‌های احتمالی براساس اولویت‌ها از دیگر رویکردهای دولت چهاردهم در سفرهای استانی است.

قائم پناه در خصوص نحوه و شیوه سفرهای استانی دولت چهاردهم افزود: براساس یک برنامه ریزی مشخص تلاش می‌شود ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و نیازهای استان بررسی شود در همین ارتباط پرسشنامه‌هایی برای مسوولان استان در خصوص طرح‌های آنها ارسال می‌شود.

وی با تاکید براینکه تلاش می‌شود طرح جدیدی آغاز نشود تا به این صورت به طرح‌های انباشت گذشته طرح جدیدی اضافه نشود یادآور شد: اولویت و رویکرد دولت چهاردهم در سفرهای استانی به سرانجام رساندن طرح‌های نیمه تمام است و اساس کار دولت طرح‌هایی است که پیشرفت خوبی دارند.

قائم پناه در خصوص مصوبه‌های شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر گفت: آنچه در این شورا مصوب و در شورای برنامه‌ریزی مطرح می‌شود همان طرح‌های مصوب در قانون بودجه است و مکلف هستیم طبق قانون با توجه به تصویب بودجه این طرح‌ها به پایان برسد.

وی ادامه داد: بخشی از بودجه طرح‌هایی که قرار است در شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر مطرح شود مربوط به ۱۴۰۴، ۱۴۰۵ و برخی از این طرح‌های بزرگ در سال ۱۴۰۶ دیده شده است.

به گفته قائم پناه همچنین بخشی از طرح‌ها از محل تخصیص تسهیلات بانکی و همچنین با استفاده از هلدینگ‌های بزرگ اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ کرامت مردم در سفرهای استانی دولت گفت: مهمترین رویکرد دولت وفاق ملی در سفرهای استانی این است که مردم در این سفرها اذیت نشوند و همچنین کرامت آنها حفظ شود چون رییس جمهور به حفظ کرامت و شخصیت انسان‌ها توجه خاصی دارد در همین ارتباط برای حضور و دیدار مردم با رییس جمهور در یک فضای سربسته فراخوان زده شد.

قائم پناه خطاب به کسانی که به دنبال نامه هستند از ظرفیت سامانه سامد برای بیان خواسته‌های خود گفت: تقاضا می‌شود مردم نامه شخصی ندهند چون رویکرد دولت در سفرهای استانی پرداختن به درخواست جمعی که به نفع استان است.

وی ادامه داد: با احترام به درخواست مردم اما امکان پاسخگویی به هزاران درخواست میسر نیست.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به برخی تنوع ها در قومیت‌ها در استان بوشهر گفت: شیعه ، سنی، زرتشتی و کلیمی همه ایرانی هستند و باید به این ملیت افتخار کرد.

رئیس‌جمهور در دومین روز سفر خود به بوشهر( پنج‌شنبه ۲۵ بهمن ماه) با جمعی از فرهیختگان دیدار خواهد کرد و پس از آن در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بوشهر شرکت خواهد کرد.

بازدید از مجموعه صنعتی شهید محلاتی، بازدید از سایت نیروگاه اتمی از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر به بوشهر است.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست