ساخت ۱۳۳۰ مدرسه در ۶ ماه آینده

جامعه

87680
ساخت ۱۳۳۰ مدرسه در ۶ ماه آینده

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از ساخت مدارس جدید با همت سمن‌های کشور خبر داد و گفت: بیش از ۷هزار و ۵۰۰ مدرسه نیاز است و با دوستانی که در سمن‌های مدرسه سازی فعال هستند در ۶ ماه آینده  ۱۳۳۳ مدرسه را در مناطق محروم خواهیم ساخت.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، علیرضا رحیمی, معاون امور جوانان وزارت  در جشنواره ملی اتفاق، با مهم خواندن نقش آموزش و پرورش در توسعه کشور، عنوان کرد:آموزش و پرورش خشت اول ساخت وطن و توسعه پایدار است، آموزش و فرهنگ رکن جوامع توسعه یافته است و رئیس جمهور مدرسه سازی را داریم که تلاش می‌کند تا مدارس جدیدی را بسازد.

او از ساخت مدارس جدید با همت سمن‌های کشور خبر داد و گفت: بیش از ۷هزار و ۵۰۰ مدرسه در کشور نیاز است و با دوستانی که در سمن های مدرسه سازی فعال هستند به رئیس جمهور گفتیم ما در کنارتان هستیم، قرار است در ۶ ماه آینده  ۱۳۳۳ مدرسه را در مناطق محروم و دور افتاده ایران با همت جوانان ایران و در کمپین بیا پای تخته بسازیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه