راه‌اندازی سیستم هوشمند حقوقی برای رصد پرونده‌های سازمان محیط‌زیست

جامعه

87737
string(813) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"526.2529063632217","_w":"935.5607224235051","_y":"0","_x":"334.72153958187835","source":"\/news\/photo\/1403\/11\/27\/2c8ac03371ab7c2a6ee09560c33f3bc0.jpg","_pr_css":"display: block; width: 218.906px; height: 145.88px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-57.2442px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" راه‌اندازی سیستم هوشمند حقوقی برای رصد پرونده‌های سازمان محیط‌زیست

مدیرکل دفتر حقوقی سازمان حفاظت محیط‌زیست از راه‌اندازی سیستم هوشمند جامع حقوقی برای رصد و کنترل تمام پرونده‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست و همچنین پیگیری اخذ سند تالاب‌های کشور و تحقق آن در استان قم و آذربایجان‌غربی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، سیدامیر حسین شمس با اعلام این خبر افزود: در مدت ۴ ماه گذشته یک دوره آموزشی اصول و قواعد حاکم بر مناطق تحت مدیریت بعد از بیش از ۱۲ سال با مشارکت معاون حقوق عامه دادستانی کل کشور و با حضور برخی از نمایندگان مجلس برای روسای ادارات حقوقی برگزار شد.

وی با اشاره به اقدام بسیار مهم پیگیری اخذ سند تالاب‌های کشور و همچنین اخذ اسناد چند تالاب کشور در استان‌های قم و آذربایجان‌غربی تاکید کرد: عدم طرح دعوی در محاکم حقوقی و کیفری جدید در ستاد و حل اختلاف با استفاده از اصل سازش و حل اختلافات نیز از جمله سیاست ها و اقدامات این دفتر در ماه های گذشته بود.

وی به تشکیل جلسه با ستاد اجرایی فرمان امام برای حل و فصل دعاوی اشاره کرد و گفت: تشکیل کمیته مشترک با دیوان عدالت اداری برای اولین بار یکی از اقدامات مهمی بود که می تواند بسیاری از مشکلات موجود در این زمینه را به سرعت حل و فصل کند.

شمس تصریح کرد: در این مدت نشست‌های مشترک رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دادستان کل کشور، رئیس دیوان عالی کشور و رئیس سازمان بازرسی کل کشور نیز توانست راهگشای بسیاری از مشکلات حقوقی در این سازمان باشد.

وی به برگزاری بیش از ۶۵ جلسه نمایندگان مجلس با رئیس سازمان محیط زیست و پیگیری درخواست‌های نمایندگان و پاسخگویی سریع به آنها اشاره و بیان داشت: پیگیری پرونده محیط بان شهید باشقره بعد از ۶ سال در دیوانعالی کشور، پیگیری پرونده محیط بان متهم به قتل عمد در دیوانعالی کشور، همکاری و ارائه رهنمود به استان در پرونده کانسار خزر، همکاری و ارائه راهکارهای حقوقی به معاونت طبیعی و اداره کل استان در گردشگری آشوراده و برگزاری نشست مشترک با رئیس کل دادگستری و رئیس بازرسی استان گلستان در جریان سفر به این استان بخشی از اقدامات ما و همکاران این دفتر در سازمان بود.

وی گفت: در این مدت مراحل نصب سیستم هوشمند جامع حقوقی با هدف رصد و کنترل تمام پرونده های موجود در سازمان و استان ها انجام گرفت که امیدواریم تا پایان سال راه‌اندازی شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه