هشدار قرمز بارش برف برای شمال کشور صادر شد

استان‌ها

88373
string(792) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"576","_w":"1024.0000000000002","_y":"0","_x":"255.99999999999986","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/03\/7ba7c60c48f5337aaef69ed3075d0219.jpg","_pr_css":"display: block; width: 200px; height: 133.281px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateX(-40px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" هشدار قرمز بارش برف برای شمال کشور صادر شد

استاندار مازندران گفت: باتوجه به هشدار سطح قرمز هواشناسی و وقوع بارش‌سنگین، کولاک و کاهش محسوس دما تمام دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسانی استان در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

به گزارش گروه استان‌های ایران آنلاین، مهدی یونسی رستمی روز جمعه در حاشیه نشست شورای مدیریت بحران استانداری مازندران در ساری در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به نقشه‌های هواشناسی، برای جمعه و روز شنبه برای نیمه‌غربی استان و از یک‌شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده در کل استان شاهد فعالیت سامانه سرد بارشی در استان مازندران خواهیم بود.

وی با هشدار لغزندگی جاده‌ها و انسداد راه‌های روستایی و محورهای کوهستانی، تصریح کرد: کولاک، سقوط بهمن و ریزش سنگ و احتمال رانش در مناطق کوهستانی از پیامدهای این سامانه محسوب می‌شود.

استاندار مازندران یادآور شد: آب‌گرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌ها در مناطق ساحلی و جلگه‌ای از مخاطرات محسوب می‌شود.

یونسی رستمی با تاکید بر پرهیز از سفر غیرضروری و همچنین فعالیت‌های کوهنوردی، خاطرنشان کرد: پاک‌سازی کانال‌ها و دهانه پل‌ها، مدیریت مصرف انرژی و سایر اقدامات پیشگیرانه مورد تاکید است.

استاندار مازندران با بیان اینکه تمام دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسانی استان در حالت آماده‌باش قرار گرفتند، تصریح کرد: موضوع مهم پرهیز از تردد در ییلاق‌ها و مناطق کوهستانی استان است.

 با توجه به ورود سامانه سرد بارشی از بعدازظهر روز جمعه سوم اسفندماه تا اواخر وقت سه‌شنبه هفته آینده شاهد بارش متناوب باران و برف با احتمال وقوع تگرگ، وزش باد شدید، کاهش محسوس دما در سطح استان هستیم.

هواشناسی مازندران با اشاره به عبور موج از تراز میانی جو و شمالی شدن جریان هوا، نسبت به بارش سنگین برف و کولاک و کاهش محسوس دما در این استان هشدار قرمز صادر کرد.

هواشناسی مازندران شامگاه پنجشنبه با صدور هشدار سطح قرمز، زمان فعالیت این سامانه را از بعدازظهر یکشنبه آینده تا ظهر سه‌شنبه اعلام و منطقه اثر آن را از اواسط روز یکشنبه آینده در ارتفاعات و دامنه های نیمه غربی و از دوشنبه تا اواسط روز سه شنبه سطح استان به ویژه نواحی غربی و مرکزی استان پیش بینی کرده است.

هواشناسی، بارش متناوب و گسترده برف، بارش سنگین برف در ارتفاعات، کاهش محسوس دما، کاهش دید، وزش باد گاهی شدید، کولاک برف و در مناطق مستعد همراه با تگرگ را نوع مخاطره این سامانه ناپایداری جوی اعلام و نسبت به وقوع آنها در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی در اخطاریه سطح قرمز، اختلال در تردد و مسدود شدن راه های ارتباطی شهری و روستایی، خسارت به سازه‌ها و تاسیسات شهری و روستایی، یخبندان و لغزندگی در جاده ها و محور های مواصلاتی، کاهش دید، اختلال در تامین حامل های انرژی، کولاک برف و اختلال در خدمات رسانی عمومی را اثر مخاطره این سامانه پایدار جوی ذکرد.

هواشناسی علاوه بر توصیه به دستگاه های اجرایی، خدمات رسان و امدادی برای حفظ آمادگی، از شهروندان نیز خواست از فعالیت‌های کوهنوردی در طی این مدت خودداری و در مصرف صحیح انرژی نیز صرفه جویی کنند.

همچنین هواشناسی مازندران به شهروندان توصیه کرد از هر گونه رفت و آمد غیر ضروری در جاده ها در سطح شهرها و روستاها خودداری و از تجهیز خودروی خود به تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ و همچنین سالم بودن سامانه گرمایشی در گلخانه ها، مرغداری ها و دامداری ها اطمینان حاصل کنند.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها