شخصیت واقعی افراد در رانندگی مشخص می‌شود

جامعه

89455
string(794) "[{"name":"a","aspect":"16:9","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"1","_sx":"1","_r":"0","_h":"393.75000000000006","_w":"700","_y":"9.72342672227304","_x":"0","source":"\/news\/photo\/1403\/12\/12\/66094eaf443604038f478b3e4e4821ef.jpg","_pr_css":"display: block; width: 160px; height: 106.514px; min-width: 0px !important; min-height: 0px !important; max-width: none !important; max-height: none !important; transform: translateY(-2.2225px);"},{"name":"b","aspect":"1:1","width_small":"480","width_medium":"720","width_large":"960","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""},{"name":"c","aspect":"16:6","width_small":"720","width_medium":"960","width_large":"1250","_sy":"","_sx":"","_r":"","_h":"","_w":"","_y":"","_x":"","source":""}]" شخصیت واقعی افراد در رانندگی مشخص می‌شود

رئیس پلیس راهور فراجا بی توجهی به مشکلات ترافیکی و حمل و نقل را عامل مرگ و میر ۲۰ هزار نفر در سال گذشته دانست.

به گزارش گروه اجتماعی ایران آنلاین، صبح دیروز در مراسم رونمایی از کتاب «مدیریت راهبردی حمل و نقل شهری» نوشته سردار تیمور حسینی و سید‌محسن طباطبایی که در شهرک آزمایش برگزار شد، رئیس پلیس راهور فراجا گفت: «ما در این کتاب تلاش کردیم ضمن برشمردن همه مؤلفه‌ها در موضوع مدیریت ترافیک و مدیریت راهبردی و حمل و نقل شهری، به مباحث اقتصادی ماجرا هم توجه کنیم. هیچ فعالیتی در کشور نمی‌تواند تعریف شود، بدون اینکه یک پیوست حمل و نقلی و ترافیکی مناسب داشته باشد.»

سردار تیمور حسینی افزود: «من معتقدم خرد جمعی می‌تواند گره‌گشای مشکلات کشور از جمله حمل و نقل و ترافیک باشد.  بی‌توجهی به این حوزه سالانه نزدیک به ۷ درصد از تولید ناخالص ما را از بین می‌برد و می‌تواند سالانه ۲۰ هزار جان‌باخته و بالغ بر ۳۰۰ هزار مجروح و معلول داشته باشد.

بیشتر سن کسانی که در تصادفات جان خودشان را از دست می‌دهند، سنینی بین ۲۵ الی ۳۸ سال دارند.»

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: «همه ما در بهبود این شرایط مسئولیت اجتماعی داریم و باید در جهت بالا بردن درک رانندگان و عابران از میزان خطر تلاش کنیم. به عنوان مثال وقتی ما میزان خطر ناشی از نیش مار را درک کرده‌ایم، به محض دیدن یک مار به دنبال راه فرار می‌گردیم.»
سردار حسینی تصریح کرد: «همه انسان‌ها دو شخصیت دارند؛ اول شخصیتی است که در جامعه و مراودات اجتماعی می‌بینیم که می‌تواند ساختگی و کنترل شده باشد و دوم شخصیت افراد در حین رانندگی است که فکر می‌کنم شخصیت واقعی افراد در اینجا دیده می‌شود.»
 
رونمایی از پهپادهای پلیس راهور

در ادامه این مراسم از پهپادهای پلیس راهور  ساخت ایران نیز رونمایی شد که می‌تواند با هوش مصنوعی ۵ تخلف سرعت غیرمجاز، تغییر مسیر ناگهانی، فاصله طولی، حرکت بین خطوط و حرکت اتوبوس و کامیون در مسیر سرعت را ثبت و جریمه و تحلیل و اطلاعات را به سامانه‌های راهور ارسال کند.

کامران علمدهی

روزنامه نگار


انتهای پیام/
دیدگاه ها